Rendelési idő, és fogászati kezeléseink árai

FogkőeltávolításSzeretné megtalálni a legjobb budapesti fogászatot? Keresi az Önnek legjobb fogorvost? Fogászati rendelő Budapesten, a XIV. kerületben.

Fájdalommentes fogászat Zuglóban! Önnek nem kell félnie nálunk a fogászati kezeléstől, nálunk semmit sem érez!!

Rendelési idő:
Hétfő: 10:00 - 20:00
Szerda: 10:00 - 20:00

Ha fogfájása van, mi segítséget nyújtunk!

  • Egyéni igények alapján, más napokon is végzünk fogászati kezeléseket.
  • Fogászati rendelőnkben előre egyeztetett időpontban várjuk Önt, ingyenes parkolási lehetőséggel!
  • Időpont kérés, érdeklődés egész nap a 06-20/243-4175-ös telefonszámon, nem csak rendelési időben! Sikertelen hívás esetén, kérjük, hogy ismételje meg hívását egy másik időpontban.

Rendelőnkben minden fogászati kezelés fájdalommentes, még a fogászati érzéstelenítő beadása is!

Fogászati problémáit akár 1 alkalommal, és ha kéri, akkor ALTATÁSBAN oldjuk meg!

Fogpótlási munkákat rövid határidővel vállalunk!

A fogászati áraink kialakításában szerepet játszó tényezők

>>A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a legmodernebb fogászati újdonságokat, a legkorszerűbb fogászati technológiákat alkalmazzuk.

Fogászati rendelőnkben olyan fogászati kezeléseket végzünk, amelyekkel a saját fogakat próbáljuk megtartani. A saját fognál nincs jobb!

- Mozgó fogak megtartása-lézeres kezeléssel, szükség esetén sínezéssel
- Lézeres fogínykezelés
- Lézeres gyökérkezelés, lézeres gyökércsatorna fertőtlenítés
- Digitális gyökércsatornahossz mérés a precíz és biztos gyökértömésért
- Antimikrobiális terápia a rezisztens kórokozók ellen
- Lézeres állkapocsízület kezelés: fülzúgás, szájnyitási kattogás megszüntetése
- Egyedi harapásregisztráció az állkapocsízület védelmében
- Digitális színtérkép elemzés a színhű fogpótlásokért
- CAD-CAM technológia a fogtechnikai háttér laboratóriumban
- Vektor-terápia a fogínysorvadás kezelésében
- Fogfehérítés
- Hosszú távú fogtömések a betétekkel (inlay-kel) megegyező anyagból

Árkülönbség oka a különböző fogászati magánrendelők között

FogkőeltávolításA fogorvosok a különböző fogászati rendelőkben nem ugyanolyan fogászati anyagokat, eszközöket, műszereket használnak. Pl. a fogszínű, esztétikus, fényre kötő tömőanyag akár 500 féle is lehet, természetesen más minőséggel és árfekvéssel. Fogászati rendelőnk a legmagasabb színvonalú tömőanyagot, matrica- és csaprendszert alkalmazza, biztosítva ezzel, hogy a fogtömések minél tovább épek maradjanak.

Kiváló minőségű fogorvosi munkát csak nagy gondossággal kiválasztott prémium kategóriás fogászati anyagokkal lehet megvalósítani. Ennek köszönhetően precíz, tartós és esztétikus fogászati beavatkozásokat végzünk.

Töméseinket a betét (inlay) készítés direkt eljárásával készítjük fogászati rendelőnkben. Így Önnek egy alkalommal, tartós és magas esztétikai követelménynek megfelelő fogtömést végzünk.

Ugyanez vonatkozik a fogpótlásokra is. A megnövekedett esztétikai igények komoly kihívást jelentenek mind a fogászat, mind a fogtechnikus számára. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő csapata minden esetben kiváló minőségre törekszik, igyekszik megfelelni a jogos esztétikai elvárásoknak.

Rendelőnkben a precíz gyökérkezelés kivitelezéséhez több gyökércsatornahosszt bemérő eszközt és gépi tágító műszert is használunk, melyek bár emelik a gyökérkezelések árát, de a gyökérkezelések sikerességét is növelik.

Ha megfelelő gyökértöméssel látjuk el a fogat, akkor a gyökérkezelt fog, ugyanolyan értékű fog, mintha nem lenne gyökérkezelve!

A szájsebészeti műtéteknél használt legkorszerűbb műszereink a szöveteket a legkevésbé roncsolják, elősegítve ezzel a betegek műtét utáni jó sebgyógyulását, valamint a műtét utáni fájdalommentességet.

Azért, hogy Ön nehogy fertőződjön egy másik beteg által, steril csomagokban tárolt steril eszközöket használunk.
Ha a fogorvos a beteg érdekében a legkorszerűbb és a legjobb minőségű anyagokat, eszközöket, műszereket használja, annak komoly költségvonzata van, nem csak a fogorvos, de a beteg számára is.

>>Professzionális fogtechnikai laboratórium

Fogtechnikusunk munkája precíz, és képviseli a ma elérhető legmagasabb technológiai színvonalat, mint például a lézeres szkennelő eljárást, valamint a CAD-CAM technológiát. Fogtechnikai laboratóriumunk csúcsminőségű fogtechnikai alapanyagokat alkalmaz.

Első alkalommal a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben - konzultáció

FogfehérítésAmennyiben Ön úgy döntött, hogy kikéri fogorvosunk véleményét, valamint szeretne információt, tanácsot kapni a fogászati kezelés lehetőségeiről, úgy javasoljuk, hogy keresse fel fogorvosi rendelőnket.

>>Megérkezés a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe – általános anamnézis karton kitöltése

A konzultáció előzetes időpont egyeztetés alapján történik. Érkezés után, egy az egészségi állapotát felmérő kezelési kartont kap kézhez. Ennek kitöltésével fogorvosunk tájékozódhat az Ön egészségi állapotáról, amely a fogászati kezelések tervezésekor és kivitelezésekor alapvető fontosságú.

Amennyiben Ön rendszeresen szed gyógyszereket, kérjük, hogy hozza el a gyógyszerek nevét és azok adagolását.

Amennyiben Ön rendelkezik digitális röntgenfelvétellel, kérjük, hogy hozza el azt. Ezt abban az esetben tudjuk felhasználni, amennyiben a röntgenfelvétel az aktuális fogászati státuszt rögzíti, azaz 1 hónapnál nem régebbi és emellett megfelelő minőségű.

>>Fogászati állapotfelmérés

FogfehérítésEgy rövid és fájdalommentes vizsgálat során a fogorvosunk alaposan átnézi fogainak állapotát, helyzetét, a szájban lévő esetleges elváltozásokat is. Nálunk a fogászati vizsgálatnak mindig része az úgynevezett stomato-onkológiai szűrés is, mely az esetleges kezdődő, vagy súlyosabb nyálkahártya elváltozásokat is kiszűri.

A fogászati kezelések árát minden pácienssel előre, személyesen egyeztetjük. A fogászati beavatkozások ára, mindig az adott konkrét fogászati esettől függ. Ezért van szükség a személyes találkozásra.
A konzultáció során egy becsült árajánlatot készítünk. Mindig az adott fogászati probléma legoptimálisabb fogászati kezelését ajánljuk Önnek.
A kezelési terv és a becsült árajánlat elkészítése 6.000 Ft-ba kerül, de ez az összeg jóváírásra kerül az első fogászati kezelés összegéből. Azaz, ha nálunk végezteti el a későbbiekben a fogászati kezelését, akkor a konzultáció ingyenes volt az Ön számára. Ha nem kerül sor fogászati kezelésre a rendelőnkben, a kezelési tervért és a becsült árajánlat elkészítésért kifizetett összeg nem jár vissza.

Ha Ön szeretné, akkor altatásban kezeljük. Az altatásos fogászati kezelés során Ön nem csak nem érez semmit, de nem is tud semmiről!!

Az altatás előtti konzultáció során fogorvosunk egyezteti Önnel a pontos fogászati kezelési tervet, az altatás várható időtartamát, illetve az altatás és a fogászati beavatkozás várható költségét.

FogfehérítésAltatásos fogászati kezelésre csak abban az esetben jegyzünk elő pácienst, ha 25.000 Ft-tal lefoglalja az előre egyeztetett időpontot. Természetesen ezt a 25.000Ft-ot is levonjuk a fogászati kezelés összegéből. Ha bármilyen oknál fogva a páciens, az általa kért időpontban nem jelenik meg, vagy a megbeszélt időpontot előzetesen lemondja, úgy a 25.000 Ft nem jár vissza a páciensnek. Ez akkor is érvényes, ha a páciensnek előre nem látható és nem kiszámítható probléma adódik, mint pl. betegség, baleset stb.

Az aktuális becsült árajánlat elkészítése mindig a soron következő fogászati beavatkozásra vonatkozik. Sok esetben a teljes száj rendbe tételének a pontos összege előre, korrekt módon nem kiszámítható, ez különösen vonatkozik az altatásban végzett fogászati kezelések becsült árajánlatára.

>>Fogászati kezeléseink tájékoztató jellegű árai

A bonyolultabb, összetettebb fogászati kezelések összegét a páciensnek nehéz előre megbecsülnie az árlistából, hiszen, mint laikus nem tudhatja, hogy milyen fogászati kezelésre kerül majd sor. Ezért személyes konzultációra van szükség, amikor is Ön kap tőlünk egy becsült árajánlatot!

>>Altatás ára óránként: 25.000Ft

>>FOGKŐELTÁVOLÍTÁS, FOGÍNYGYULLADÁS KEZELÉSE - SZÁJHIGIÉNIÁS KEZELÉS

Professzionális fogtisztítás, ultrahangos fogkőeltávolítás, fogínykezelés, elszíneződések fehérítése, speciális polírozó pasztával történő fogpolírozás (az egész szájra, alsó-felső fogsorra) 17.000Ft
>>GÓCVIZSGÁLAT 4.500 Ft

>>PROFESSZIONÁLIS FOGFEHÉRÍTÉS

Professzionális fogfehérítési rendelői eljárás-1 alkalommal 110.000 Ft
Otthoni fogfehérítő eljárás 85.000 Ft
Gyökérkezelt fog fogfehérítése 18.000,- Ft

>>LÉZERES KEZELÉSEK

Lézeres ínykezelés alsó-felső fogsoron (az összes fog melletti fogínyen) 16.000Ft
Fognyaki érzékenység lézeres kezelése 8.000Ft
Gyökérkezelt fog lézeres kezelése 5.000Ft
Lézeres sebkezelés, fertőzések kezelése (afta, herpesz stb) 4.000Ft
Állkapocsízület lézeres kezelése 12.000Ft

>>PARODONTOLÓGIAI KEZELÉSEK- VEKTOR TERÁPIA

Vector terápia alsó-felső fogsoron (teljes száj kezelése) 40.000Ft

>>TÖMÉSEK

Egy magas színvonalú, hosszú távú esztétikus fogtömés árát nagymértékben befolyásolja az adott fogüregbe elhelyezett esztétikus tömőanyag mennyisége, minősége, valamint az adott fogtöméshez használt eszközök (matricák, ékek, ajakterpeszek, szájterpeszek stb) felhasználása.

- Esztétikus (fogszínű) tömés 1 felszín 12.000Ft
- Esztétikus (fogszínű) tömés több felszín 30.000 - 45.000Ft
- Esztétikus (fogszínű) tömés élpótlás 40.000Ft
- Esztétikus (fogszínű) fogfelépítés, csonkfelépítés, direkt héj 60.000Ft
- Ideiglenes tömés 15.000Ft
- Tömések polírozása 6.000Ft
- Gyógyszeres alábélelés a tömés alatt 6.000Ft
- Gyógyszeres ideiglenes tömés 15.000Ft-tól
- Pulpasapkázás direkt, indirekt 6.000Ft
- A tömés előtti fog kezelés (adhezív technika) 4.000Ft
>>ESZTÉTIKUS BETÉT (INLAY) KÉSZÍTÉS (CAD-CAM) 60.000Ft

>>GYÖKÉRKEZELÉS, GYÖKÉRTÖMÉS

A gyökérkezelés minőségét, a gyökértömés sikerességét nagymértékben befolyásolja a fogorvos szakmai tapasztalata, és a fogorvos által használt gépi gyökércsatorna tágítók, mikroszkóp, és a gyökércsatornát bemérő elektronikus eszközök használata.

Gyökértömés - egy alkalommal -1 csatornás fogban 18.000Ft
- 2 csatornás fogban 23.000Ft
-3 csatornás fogban 37.000Ft
-4 csatornás fogban 45.000Ft
Gyökértömés - második alkalommal + 8.000Ft
- Régi gyökértömés eltávolítása – csatornánként +8.000Ft
- Gyökérkezelés fogpótláson, koronán keresztül +15.000Ft
- Gyökércsatornahossz electronikus bemérése több eszközzel +10.000Ft
- Gyökértömést lezáró cement réteg 6.000Ft
- Gyökércsatorna lézeres sterilizálása 5.000Ft

>>FOGPÓTLÁSOK

- Porcelánleplezésű korona (fémkerámia) tagonként 55.000Ft
- Ugyanezen pótlás vállas preparálással 65.000Ft
- Fémmentes korona tagonként 90.000Ft
- Héjkerámia (veneer) 95.000Ft
- Cirkon korona 110.000Ft
- Cserélendő korona eltávolítása pillérfogról 9.000Ft
- Sulcus tágítás foganként 4.000Ft
- Inlay elhorgonyzású híd tagonként 80.000Ft
- Ribbond sínezés (foganként) 60.000Ft
- Ribbond szalaggal pótlás foganként 70.000Ft
- Ribbond szalaggal köztitag 80.000Ft
- Implantátumra korona + költség 21.000Ft
- Implantátum (Bauer) 88.000Ft
- Implantátum (Astra, Nobel Biocare) 180.000Ft
- Éjszakai fogvédősín, harapásemelő 25.000Ft
- Kivehető fogsor – alsó 180.000Ft
- felső 180.000Ft
- Törhetetlen kivehető fogsor - alsó 200.000Ft
- felső 200.000Ft

>>SZÁJSEBÉSZETI KEZELÉSEK, FOGHÚZÁS, FOGVÉSÉS, BÖLCSESSÉGFOGMŰTÉT, REZEKCIÓ

- Foghúzás egygyökerű fogon 20.000- 25.000 Ft
- Foghúzás több gyökér fog esetén 30.000- 35.000Ft
- Bölcsességfog extrakció 40.000Ft
- Bölcsességfog műtéti eltávolítása az állcsontból 70.000Ft
- Vésés egyszerű 40.000Ft
- Vésés komplikált 50.000Ft
- Húzás utáni sebtisztítás 8.000Ft
- Rezekció(varrattal) 70.000Ft
- Sebvarrat elhelyezés 15.000Ft
- Sebvarrat szedés 0. Ft
- Incisió 15.000Ft
- Circumcisio 20.000Ft
- Gingivectomia(ínyműtét) –oldalanként 4.000Ft
- Disszekálás 30.000Ft
- Tasakkezelés 7.000Ft
- Kürettázs (foganként) 10.000Ft
- Excohleáció 15.000Ft
>>FOGÉKSZER 18.000Ft

>>GYERMEKEK FOGÁSZATI KEZELÉSE

- Gyermek tejfog tömés normál 15.000Ft
- Gyermek tejfog tömés nagy 20.000Ft
- Gyógyszeres ideiglenes tömés normál méret 15.000Ft
- Gyógyszeres ideiglenes tömés nagy méret 20.000Ft
- Fluorkezelés gép nélkül 3.000Ft
Fluorkezelés iontoforézissel 9.000Ft
Barázdazárás foganként 10.000Ft
- Tejfog gyökérkezelése 20.000Ft
- Tejfog húzás mozgó 10.000Ft
- Tejfog húzás stabil 15.000Ft

LEHETSÉGES FIZETÉSI MÓDOK:

Készpénzes fizetés, valamint egészségpénztárak felé történő elszámolás

A GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSE

A garanciát kizárólag a Fehérgyöngy Fogászati Rendelőben elvégzett fogászati kezelésekre, valamint az általunk átadott fogművekre és fogpótlásokra vállaljuk.

A garancia kizárólag az átadott fogpótlás, fogászati munka javítására, esetleg újbóli elkészítésére szól. A garancia nem vonatkozik az utazásra, szállásra, tartózkodásra illetve az egyéb módon felmerülő (pl. munkából való kiesés) költségekre.

MÉG A MI GARANCIÁNK SEM TERJED KI MINDEN ESETRE

FogfehérítésTermészetesen vannak olyan külső, általunk nem befolyásolható tényezők, amelyek kizárják a garancia érvényesíthetőségét, ezek azonban kellő gondossággal elkerülhetőek. Garanciánk tehát nem terjed ki:

  • a fogbél, a fogágy, a fogíny gyulladásos betegségeire és a gyökérkezeléssel kapcsolatos gyulladásos betegségekre, szövődményekre
  • a nem rendeltetésszerű használatból származó fogpótlási, fogfelépítési problémákra, mint például a csontra, magra vagy kemény tárgyra történő harapás következtében fellépő sérülésekre
  • a fogmű leejtéséből vagy más fizikai sérüléséből származó károkra
  • a fogorvos által javasolt éjszakai szorítást könnyítő sín el nem készíttetéséből, illetve nem hordásából származó károkra, melyek a fog szorító mozgásából adódóan a porcelánleplezés lepattanásához és a porcelán héj megrepedéséhez vezethetnek
  • fogászati kezeléstől független betegségekből adódó károkra
  • más fogorvos által részben vagy egészben végzett beavatkozásra
  • balesetből származó sérülésre

Nézze meg, mások mit mondanak rólunk?

Olvassa el vagy nézze meg videón, hogy mások mit mondanak a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről!

Nézze meg mások véleményét!

Rólunk mondják videón
Rólunk írták

Hiteles információk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről!