Fogkő tisztítás

Fogkő tisztítás

Fogkő tisztítás

Nagyon sokan nem tudják, hogy a fogkő a legveszélyesebb dolog a szánkban. Mindent tönkre tesz, nem csak a fogakat, de a fogínyt is lenyomja a fogakról. Ínysorvadás keletkezik, ettől érzékenyek lesznek a fogak is. De nem csak a fogak lesznek érzékenyek, hanem a gyulladt fogíny is! Érzékeny, fájdalmas a fogmosáskor, vérzik is. Emiatt nem mossák az emberek a fogaikat és a fogínyüket!

Fogkő tisztítás

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben általunk használt fogászati lézerrel számos kezelés végezhető a két különböző szondájának köszönhetően. Ez a kompakt és sokoldalú lágy lézer infravörös és vörös diódákkal működik.

A gyors véralvadási hatásának köszönhetően a lézer ideális eszköz vérzés nélküli bemetszéshez, valamint alkalmazása során nem roncsolja a környező szöveteket sem.

A lézer impulzusfénye lehetővé teszi a gyökércsatorna területén jelen lévő csirák és baktériumok csökkentését ott is, ahova az öblítőszer nem ér el a lézeres fotoakusztikus hullámok nélkül.

A gyulladt íny lézeres kezelése gyors és fájdalommentes gyógyulást eredményez.

A lézerkezelés előnyei

  • Elpusztítja a káros baktériumok jelentős részét
  • Csökkenti a vérzést
  • Fajdalommentes kezelést garantál
  • Elhanyagolhatóak a műtét utáni ödémák
  • Csillapítja a műtét utáni fájdalmat
  • Hegmentes sebgyógyulás biztosít

Fogkő tisztítás

MIÉRT VÁLASSZAM A FEHÉRGYÖNGY FOGÁSZATI MAGÁNRENDELŐT? – ÚJDONSÁG A FOGÍNYSORVADÁS KEZELÉSÉBEN

Azért, mert nálunk minden fogászati kezelés fájdalommentes, így a fogkőeltávolítás is! Fogászati rendelőnk magas szakmai színvonalát a 37 éves egyetemi oktatói munkával, tudományos kutatással és legelső sorban a szakmai gyakorlattal megszerzett tapasztalat támasztja alá.

Fogászati magánrendelőnkben olyan ultrahangos fogászati eszközt (depurátort) alkalmazunk a fogkőeltávolítás során, amely használatakor Ön nem érez fájdalmat, és a fogak nem károsodnak.

Vektor terápia újdonságnak számít a fogínygyulladás és a fogínysorvadás kezelési lehetőségei között. A Vektor terápia lehetőséget teremt a fogíny egészséges tapadásának helyreállítására.

Vektor terápia a fogkő eltávolításának legkorszerűbb és legkíméletesebb módja. 

Fogkő tisztítás

Szakképzett fogorvosunk modern környezetben várja Önt teljes körű fogorvosi szolgáltatásainkkal. Látogasson el exkluzív fogászati klinikánkra Budapesten, Zuglóban talál minket. Ingyenes parkolás, rengeteg szabad hellyel!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük