AKCIÓS FOGKŐELTÁVOLÍTÁS!

Fogkőeltávolítás alsó-felső fogíven fogfehérítő hatással!

Meg akarja előzni a fogínysorvadást? Vagy kezeltetni szeretné a fogíny sorvadását? Vérzik az ínye és rossz illatú a szája? Szeretne ápoltabb, fehérebb fogakat? Szabaduljon meg a fogkőtől! A fogkő mindent tönkre tesz!

Vegye igénybe fogkő eltávolításos, professzionális fogtisztítási akciós csomagunkat, melynek ára: 20.000 Ft!

A CSOMAG TARTALMA:

  • Professzionális, fájdalommentes ultrahangos fogtisztítás a jelenleg elérhető legmodernebb eszközökkel
  • Fogkőeltávolítás utáni polirozás a teljes alsó + felső fogsor fogain!
  • Fogak fehérítése, fehérítő hatású zselével a teljes alsó + felső fogsor fogain!
  • Fogközök tisztítása
  • Külső elszíneződés és lepedék eltávolítás

Jelenlegi akciónkban a fogkőlevétel és a fogak polirozása után egy fogfehérítő zselével varázsoljuk fehérebbé a fogait. Ön csak a fogkőeltávolítás árát fizeti: 20.000 Ft

Az akció 2024-06-30-ig érvényes!

MIÉRT VESZÉLYES A FOGKŐ!

fogkő rengeteg baktériumot tartalmaz, emiatt íngyulladást okoz. A gyulladás következtében ínyvérzés alakul ki, a fogíny fokozatosan visszahúzódik, és fogínysorvadás jön létre. A fogínysorvadás miatt fogérzékenység lép fel, a fogínygyulladás pedig a fogakat tartó csont leépülését, a fogak meglazulását, majd a fogak elvesztését okozza. A fogkő nemcsak esztétikai probléma, hanem a fogágybetegségek kialakulásának egyik legjellemzőbb oka. A fogászati problémák jelentős részének okozója a fogkő, ami a rendszeres és alapos szájápolás ellenére mindannyiunk szájában jelen van.

Miért veszélyes még a fogkő!

A szájban lévő baktériumok a szervezet bármely részére eljuthatnak a vérkeringéssel, és ott gócbetegségeket okozhatnak, mint pl. bőrbetegségek (ekcéma, psoriasis), ízületi elváltozások, hajhullás, fejfájás, arcüreggyulladás, szív-és érrendszeri megbetegedések (szívinfarktus, agyvérzés), kötőhártyagyulladás, vesegyulladás stb.

A gócként szereplő fog, sokszor tünetmentes, azaz nem okoz fájdalmat, emiatt Ön nem tud róla!

Nagyon fontos hangsúlyoznihogy a gócokkal még rövid ideig sem szabad együtt élni

Kérjen időpontot a 06 (20) 243-4175-ös telefonszámon! Általában nem kell várakoznia, mindig ingyenes parkolási lehetőség!