Fogak felépítése tömőanyagból

1. eset

Sok esetben a nagyon erősen elszuvasodott fogakat sem kell lecsiszolni. Ebben az esetben a felső fogakat tömőanyaggal építettük fel. Ezt követően folytattuk az alsó fogak kezelését.

Ilyen volt

Ilyen lett

2. eset

Ennél a fiatalembernél egy sérülés következtében nagymértékben letört fogat kellett ellátnunk. A fog hiányzó részét tömőanyagból építettük fel. Ezzel elkerültük a fog lecsiszolását.

Ilyen volt

Ilyen lett

3. eset

A képen látható fiatalembernek sportsérülés következtében törött le a jobb felső középső metszőfoga. A fog gyökérkezelése után rögtön tömőanyaggal lett felépítve a letört fog.

Ilyen volt

Ilyen lett

4. eset

Ez a páciens azzal a problémával kereste meg rendelőnket, hogy már több rendelőben járt, és mindegyik fogorvos le akarta csiszolni elöl, felül a fogait, de ő ezt nem szeretné. Tudunk-e más megoldást? Az elszíneződött rossz töméseket kicseréltük, és ezzel a megoldással csiszolás nélkül kiváló esztétikai eredményt értünk el.

Ilyen volt

Ilyen lett

5. eset

A képen látható hölgyet nagyon zavarta, hogy rések vannak a fogai között, és a formájuk sem tetszett neki. Több fogászati rendelőt is felkeresett, de mindenhol le akarták csiszolni a fogait, hogy koronákkal zárják a réseket. A mi rendelőnkben egy alkalommal, esztétikus tömőanyaggal építettem fel a felső fogakat, és zártam a réseket. Az alsó fogak kezelésére egy későbbi alkalommal került sor.

Ilyen volt

Ilyen lett

6. eset

A páciensnek nem csak esztétikai gondot jelentett felső szemfogának nyaki kopása, de állandó érzékenységet, valamint étel retenciót is okozott. Az elváltozást töméssel korrigáltuk.

Ilyen volt

Ilyen lett

7. eset

Az erősen lerágott, elkoptatott fogakat is fel lehet építeni tömőanyagból.

Ilyen volt

Ilyen lett

8. eset

A képen látható fiatalember két letört felső metszőfogát több fogorvos le akarta csiszolni, és koronákat akartak rá tenni. Rendelőnkben, csiszolás nélkül, egy ülésben tömőanyaggal építettük fel a letört fogakat.

Ilyen volt

Ilyen lett

9. eset

Egy új páciens elkeseredve kereste fel rendelőnket, hogy letörött a bal felső foga, és ő pár nap múlva külföldre utazik. Egy alkalommal a rendelőben, a megmaradt gyökérben kicseréltük a rossz gyökértömést, a gyökeret üvegszálas, fehér színű csappal megerősítettük, és kompozit tömőanyagból azonnal egy gyönyörű fogat formáltunk.

Ilyen volt

Ilyen lett

10. eset

Új betegünk azzal kereste fel a rendelőnket, hogy bár nagyon fél, szeretné rendbe hozatni a fogait, mert borzasztóan szégyelli, hogy ilyen feketék, “lyukasak”. A fiatalember kérésére altatásban végeztük a kezelést, a szuvas fogakat tömésekkel láttuk el.

Ilyen volt

Ilyen lett

11. eset

A képen látható páciens elkeseredetten jött el, hozzánk, hogy több fogászati rendelőben is azt mondták, hogy menthetetlen a bal alsó rágó foga, ki kell húzni. Ezzel szemben, rendelőnkben egy alkalommal, a letört fogat csappal és tömőanyaggal építettük fel, a hátsó fogba esztétikus tömés került.

Ilyen volt

Ilyen lett

12. eset

A négy felső frontfogat csappal és tömőanyaggal építettük fel egy alkalommal a rendelőnkben.

Ilyen volt

Ilyen lett

13. eset

Az esztétikailag is zavaró lyukakat, letört részeket csiszolás nélkül is fel tudjuk építeni a páciensek legnagyobb megelégedésére.

Ilyen volt

Ilyen lett

14. eset

Láthatatlan fogfelépítés a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben! Nagyon elhanyagolt fogak is helyre hozhatóak!

Ilyen volt

Ilyen lett

15. eset

Elkeseredetten kereste fel egy fiatalember a fogászati rendelőnket, hogy előző nap letört a foga. Kétségbe volt esve, hogy ki kell húzni esetleg a letört fogat, mert alig maradt belőle valami foganyag. Fogorvosunk tömőanyagból megmintázta, felépítette a letört fogat, és a páciens boldogan távozott a rendelőnkből.

Ilyen volt

Ilyen lett

16. eset

Fogászati rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikai kezelésekre. Arra törekszünk, hogy a megfelelő esztétikai eredményt, minél kisebb fogászati beavatkozással érjük el. Ebben az esetben sem a fogak lecsiszolását és koronákkal való ellátását választotta fogorvosunk. A páciens letört és résekkel rendelkező fogait 1 alkalommal, a fogászati rendelőnkben építette fel fogorvosunk, a fog lecsiszolása nélkül. Páciensünk boldogan távozott, mert nem csak, hogy nem fájt a fogászati kezelés, de nagyon elégedett volt a felépített fogakkal. A fogak közötti rés zárása azonnal elkészült!

Ilyen volt

Ilyen lett

17. eset

Sérülés következtében letört a hölgy jobb felső 1-es foga. Nagyon zavarta őt esztétikailag, sírva keresett meg, hogy már két fogorvosnál is járt, és mindkettő le akarta csiszolni a letört fogat. Kerámia alapú tömőanyagból építettem fel a sérült fogat, a páciens legnagyobb örömére. Láthatatlan fogfelépítés.

Ilyen volt

Ilyen lett

18. eset

A jobb alsó fog nagyon szuvas, lyukas volt. Fájdalmat is okozott a hölgynek. Kerámia fogtöméssel építettem fel a fogat, a páciens nagyon meg volt elégedve az eredménnyel. A fog teljesen fájdalommentessé vált.

Ilyen volt

Ilyen lett

19. eset

Kerámia alapú tömőanyaggal építettük fel a felső elöl lévő fogakat. A páciens nagyon örült ennek, mert előzőleg három másik fogászati rendelőben is járt, és mindháromban le akarta csiszolni a fogakat a fogorvos, és koronákat javasoltak. Mi fogcsiszolás nélkül oldottuk meg a hölgy problémáját.

Ilyen volt

Ilyen lett

20. eset

A bal felső 1-es fog egy sérülés következtében letört. A pácienst nagyon zavarta esztétikailag. Azért kereste meg fogászati rendelőnket, mert nem akart koronát a fogára. Tömőanyaggal építettük fel a fogat, ez már több éve történt, és a fog azóta is gyönyörű!

Ilyen volt

Ilyen lett

21. eset

A bal alsó egyes fogat tömőanyaggal építettük fel rendelőnkben, 1 alkalommal. A páciens több fogászati rendelőben is járt már, de minden rendelőben le akarták csiszolni koronához a fogát. Nagyon örült, hogy megtalálta a rendelőnket, és boldogan távozott.

Ilyen volt

Ilyen lett

22. eset

A páciensnek nem csak fájdalmat okozott a bal felső kettes foga, de esztétikailag is gondot okozott neki. Fogászati rendelőnkben egy alkalommal oldottuk meg mindkét problémáját. Többet nem fájt a foga, és láthatatlan lett a fogfelépítés.

Ilyen volt

Ilyen lett

23. eset

A fognyakak szuvasodását a fogaknak megfelelő kerámia tömőanyaggal hoztuk helyre. Láthatatlan fogtömés.

Ilyen volt

Ilyen lett

24. eset

A jobb felső 1-es fog hiánya nagyon zavaró volt a fiatal hölgynek. Rendelőnkben kerámia alapú tömőanyaggal építettük fel a sérült fogat. Nálunk ez láthatatlan fogfelépítés. A hölgy boldogan nézte az eredményt a tükörben.

Ilyen volt

Ilyen lett

7. eset

A jobb alsó letöredezett front (elől lévő) fogakat a fogak színéhez igazodó tömőanyagból építettük fel. Gyönyörű esztétikai eredményt értünk el, egy alkalommal a rendelőnkben.

Ilyen volt

Ilyen lett

8. eset

Az erősen elkopott és elszíneződött fog sok álmatlan éjszakát okozott a fiatalembernek. Első alkalommal rendelői fogfehérítést végeztünk, majd tömőanyaggal építettük fel a fogakat. Más fogászati rendelőben le akarták csiszolni ezeket a fogakat koronákhoz.

Ilyen volt

Ilyen lett

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra