Árlista – Rendelési idő

Fogászati kezeléseink árai –  Rendelési idő

Rendelési idő:

 • Hétfő:    10:00 – 20:00
 • Szerda:  10:00 – 20:00

Szeretné megtalálni a legjobb fogászatot? Keresi az Önnek megfelelő legjobb fogorvost? Fogászati rendelő Budapesten, a XIV. kerületben, Zuglóban. Időpontkérés: +36-20-243-4175

Nálunk minden fogászati kezelés fájdalommentes!

altatásos fogászati kezelések

Gyors segítség fogpanaszokra!

 • Egyéni igények alapján, illetve sürgősségi szempontokat figyelembe véve- megbeszélés szerint- más napokon is végzünk fogászati kezeléseket.
 • Fogászati rendelőnkben előre egyeztetett időpontban várjuk Önt, szabad, ingyenes parkolási lehetőséggel! Mindent elkövetünk, hogy ne kelljen várakoznia!
 • Időpont kérés, érdeklődés egész nap a +36-20-243-4175-ös telefonszámon, nem csak rendelési időben! Sikertelen hívás esetén, kérjük, hogy ismételje meg hívását egy későbbi időpontban.

Rendelőnkben minden fogászati kezelés fájdalommentes, még az érzéstelenítő beadása is!

Fogászati problémáit akár 1 alkalommal, és ha kéri, akkor ALTATÁSBAN oldjuk meg!

Fogpótlási munkákat extra rövid határidővel vállalunk!

Árlista – Rendelési idő

A fogászati áraink kialakításában szerepet játszó tényezők

Professzionális fogtechnikai laboratórium

Fogtechnikai partnerünk munkája precíz és pontos, és képviseli a ma elérhető legmagasabb technológiai színvonalat, mint például a lézeres szkennelő eljárást, valamint a CAD-CAM technológiát. Fogtechnikai laboratóriumunk csúcsminőségű fogtechnikai alapanyagokat alkalmaz.

A legmodernebb fogászati újdonságokat, a legkorszerűbb fogászati technológiákkal alkalmazzuk

Fogászati rendelőnkben számos olyan új fogászati kezelést alkalmazunk, amelyekkel más fogászati rendelőben nem találkozik, és amelyekkel a saját fogakat próbáljuk megtartani.

 • Lézeres fogínykezelés és lézeres állcsont kezelés
 • Lézeres fertőtlenítés a gyökérkezelésben, lézeres gyökércsatorna fertőtlenítés
 • Digitális mérési lehetőség a precíz és biztos gyökértömésért
 • Lézeres kezelés a mozgó fogak megtartásában
 • Lézeres állkapocsízület kezelés: fülzúgás, szájnyitási kattogás megszüntetése
 • Egyedi harapásregisztráció az állkapocsízület védelmében
 • Digitális színtérkép elemzés a színhű fogpótlásokért
 • CAD-CAM technológia a fogtechnikai háttér laboratóriumban
 • Antimikrobiális terápia a rezisztens kórokozók ellen
 • Vektor-terápia a fogínysorvadás kezelésében

Kiváló minőségű fogorvosi munkát csak nagy gondossággal kiválasztott prémium kategóriás fogászati anyagokból lehet megvalósítani. A szakmai hozzáértés, önmagában nem elég a szép és hosszú távú fogászati munkához. A kimagasló fogorvosi szakértelmet ötvözzük a kiváló minőségű fogászati anyagokkal, ezzel precíz, tartós és esztétikus fogászati beavatkozásokat érünk el.

Árkülönbség oka a különböző fogászati magánrendelők között

A fogorvosok a különböző fogászati rendelőkben nem ugyanolyan fogászati anyagokat, eszközöket, műszereket használnak. Erről a páciensek szinte semmit sem tudnak. Pl. a fogszínű, esztétikus, fényre kötő tömőanyag akár 500 féle is lehet, természetesen más minőséggel és árfekvéssel. Fogászati rendelőnk a legmagasabb színvonalú tömőanyagot, matrica- és csaprendszert alkalmazza, biztosítva ezzel, hogy a fogtömések minél tovább épek maradjanak.

Töméseinket a betét (inlay) készítés direkt eljárásával készítjük a fogorvosi székben. A GrandioSO prémium kompozit garantálja a tartósságot és az esztétikát. A Futurabond DC és Bifix QM biztosítja a megbízható adhéziót és ragasztást.

Ugyanez vonatkozik a fogpótlásokra is. A megnövekedett esztétikai igények komoly kihívást jelentenek mind a fogászat, mind a fogtechnika számára. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő csapata minden esetben kiváló minőségre törekszik, és maximálisan igyekszik megfelelni a jogos esztétikai elvárásoknak.

Rendelőnkben a pontos gyökérkezelés kivitelezéséhez több gyökércsatornahosszt bemérő eszközt és gépi tágító műszert használunk, melyek bár emelik a gyökérkezelések árát, de a gyökérkezelések siker hányadát is növelik.

A szájsebészeti műtéteknél használt műszereink a szöveteket a legkevésbé roncsolják, elősegítve ezzel a betegek műtét utáni jó sebgyógyulását. Azért, hogy Ön nehogy fertőződjön egy másik beteg által, steril csomagokban tárolt steril eszközöket használunk. Ha a fogorvos a beteg érdekében a legkorszerűbb és a legjobb minőségű anyagokat, eszközöket, műszereket használja, annak komoly költségvonzata van, nem csak a fogorvos, de a beteg számára is.

Első alkalommal a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben – konzultáció

Amennyiben úgy döntött, hogy kikéri fogorvosunk véleményét a fogazati állapotával kapcsolatban, valamint szeretne bővebb információt, tanácsot kapni a fogászati kezelés lehetőségeiről, úgy javasoljuk, hogy keresse fel fogorvosi rendelőnket személyesen. A fogorvosunkkal való személyes konzultáció még nem kötelezi Önt semmire.

Megérkezés a fogászati rendelőnkbe – általános anamnézis karton kitöltése

A konzultáció minden esetben előzetes időpont egyeztetés alapján történik. Érkezés után egy általános egészségi állapotot felmérő kezelési kartont kap kézhez. Ennek kitöltésével fogorvosunk tájékozódhat az Ön egészségi állapotáról, amely a fogászati kezelések tervezésekor és kivitelezésekor alapvető fontosságú.
Amennyiben Ön rendszeresen szed gyógyszereket, kérjük, hozza el ezek nevét és adagolását.
Amennyiben Ön rendelkezik digitális röntgenfelvétellel, ezt abban az esetben tudjuk felhasználni a kezelési terv kialakításához, amennyiben a röntgenfelvétel az aktuális fogászati státuszt rögzíti, azaz 1 hónapnál nem régebbi és megfelelő minőségű.

Fogászati állapotfelmérés

A fogászati állapotfelméréskor, egy rövid és fájdalommentes vizsgálat során a fogorvosunk alaposan átnézi fogainak állapotát, helyzetét, a szájban lévő esetleges elváltozásokat is. Fogorvosunk ilyenkor nem nyúl hegyes műszerrel az Ön fogaihoz!

A fogászati vizsgálatnak mindig része az úgynevezett stomato-onkológiai szűrés is, mely az esetleges kezdődő, vagy súlyosabb nyálkahártya elváltozásokat hivatott kiszűrni.

A fogászati kezelések árát minden pácienssel személyesen egyeztetjük, ugyanis ez mindig az adott konkrét fogászati esettől függ.

A konzultáció során egy becsült árajánlatot adunk. Az adott fogászati probléma legoptimálisabb fogászati kezelését ajánljuk Önnek.

A diagnózis alapján felállított kezelési terv és a becsült árajánlat elkészítése 8.000 Ft-ba kerül, de ez az összeg levonásra kerül a fogászati kezelés összegéből. Azaz, ha nálunk végezteti el a fogászati kezelését, akkor a konzultáció ingyenes. Ha nem kerül sor fogászati kezelésre a rendelőnkben, a kezelési tervért és a becsült árajánlat elkészítésért kifizetett összeg nem jár vissza.
Altatásos fogászati kezelésre csak abban az esetben írunk be pácienst, ha 25.000 Ft-tal lefoglalja az előre egyeztetett időpontot. Természetesen ezt is jóváírjuk a fogászati kezelés árából. Ha bármilyen oknál fogva a páciens, az általa kért időpontban nem jelenik meg, vagy a megbeszélt időpontot előzetesen lemondja, úgy a 25.000 Ft nem jár vissza a páciensnek. Ez akkor is érvényes, ha a páciensnek előre nem látható és nem kiszámítható probléma adódik, mint pl. betegség, baleset stb.
A becsült árajánlat elkészítése nem az összes, hanem a mindig soron következő fogászati beavatkozásra vonatkozik. Sok esetben a teljes száj rendbe tételének a pontos összege előre nem kiszámítható, ez különösen vonatkozik az altatásban végzett fogászati kezelések becsült árajánlatára.

Fogászati kezeléseink tájékoztató jellegű árai

Árlista – Rendelési idő

Altatás ára óránként: 30.000,- Ft, Egy óra altatás díját, akkor is ki kell fizetnie, ha a kezelés rövidebb ideig tart! 

Az altatás előtti konzultáció során a fogorvos egyezteti a pácienssel a pontos fogászati kezelési tervet, az altatás várható időtartamát, illetve az altatás és a fogászati beavatkozás várható költségét.

A bonyolultabb fogászati kezelések összegét egy páciensnek nehéz előre megbecsülnie az árlistából, hiszen, mint laikus nem tudhatja, hogy milyen fogászati kezelésre kerül majd sor. Ezért mindig személyes konzultációra van szükség, amikor is Ön kap tőlünk egy becsült árajánlatot!

Az árlistában szereplő árak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról kérjenek tájékoztatást a rendelő vezetőjétől.

Árlista – Rendelési idő

SZÁJHIGIÉNÉS KEZELÉSEK

Fogkőeltávolítás, fogínygyulladás kezelése.Professzionális fogtisztítás, ultrahangos fogkőeltávolítás, fogínykezelés, elszíneződések fehérítése, speciális polírozó pasztával történő fogpolírozás (az egész szájra, alsó-felső fogsorra) egy ülésben 20.000 Ft
Gyémántszemcsés tisztítás 10.000 Ft

LÉZERES KEZELÉSEK

Lézeres ínykezelés alsó-felső fogsoron (az összes fog melletti fogínyen) 16.000 Ft
Lézeres sebkezelés, fertőzések kezelése (afta, herpesz, stb.) 4.000 Ft
Állkapocsízület lézeres kezelése 12.000 Ft
Gyökérkezelt fog lézeres kezelése 5.000 Ft
Fognyaki érzékenység lézeres kezelése 8.000 Ft

PARODONTOLÓGIAI KEZELÉSEK- VEKTOR TERÁPIA

Vector terápia alsó-felső fogsoron (teljes száj kezelése) 40.000 Ft

 

GÓCVIZSGÁLAT

4.500 Ft

 

FOGÉKSZER

35.000 Ft

TÖMÉSEK

A magas színvonalú, hosszú távú esztétikus fogtömések árát nagymértékben befolyásolja az adott fogüregbe elhelyezett esztétikus fogtömőanyag mennyisége, minősége, valamint az adott fogtöméshez használt eszközök (matricák, ékek, ajakterpeszek, szájterpeszek stb) felhasználása.

Esztétikus (fogszínű) tömés 1 felszín 12.000 Ft
Esztétikus (fogszínű) tömés több felszín 30.000 – 60.000 Ft
Esztétikus (fogszínű) tömés élpótlás 50.000 Ft
Esztétikus (fogszínű) fogfelépítés, csonkfelépítés, direkt héj 90.000 Ft
Ideiglenes tömés 15.000 Ft
A fogtömés előtti fogkezelés 4.000 Ft
Tömések polírozása 6.000 Ft
Gyógyszeres alábélelés a tömés alatt 6.000 Ft
Gyógyszeres ideiglenes tömés 15.000 Ft-tól
Pulpasapkázás direkt, indirekt 6.000 Ft
A tömés előtti fog kezelés (adhezív technika) 4.000 Ft

ESZTÉTIKUS BETÉT (INLAY) KÉSZÍTÉS (CAD-CAM)

60.000 Ft

GYÖKÉRKEZELÉS, GYÖKÉRTÖMÉS

A gyökérkezelés minőségét, a gyökértömés sikerességét nagymértékben befolyásolja a fogorvos szakmai tapasztalata, és a fogorvos által használt gépi gyökércsatorna tágítók, mikroszkóp, és a gyökércsatornát bemérő elektronikus eszközök használata.

Gyökértömés – egy alkalommal – 1 csatornás fogban 22.000 Ft
Gyökértömés – 2 csatornás fogban 28.000 Ft
Gyökértömés – 3 csatornás fogban 37.000 Ft
Gyökértömés – 4 csatornás fogban 45.000 Ft
Gyökértömés – második alkalommal + 8.000 Ft
Régi gyökértömés eltávolítása – csatornánként + 8.000 Ft
Fogpótláson, koronán keresztül + 15.000 Ft
Gyökércsatornahossz electronikus bemérése több eszközzel + 10.000 Ft
Gyökértömést lezáró cement réteg 6.000 Ft-tól
Gyökércsatorna lézeres sterilizálása 5.000 Ft

FOGPÓTLÁSOK

Sulcus tágítás foganként 4.000 Ft
Cserélendő korona eltávolítása pillérfogról 9.000 Ft
Porcelánleplezésű korona (fémkerámia) tagonként 55.000 Ft
Ugyanezen pótlás vállas preparálással 65.000 Ft
Fémmentes korona tagonként 90.000 Ft
Héjkerámia (veneer) 95.000 Ft
Cirkon korona 110.000 Ft
Inlay elhorgonyzású híd tagonként 80.000 Ft
Ribbond szalaggal pótlás foganként 70.000 Ft
Ribbond szalaggal köztitag 80.000 Ft
Ribbond sínezés (foganként) 60.000 Ft
Implantátumra korona + költség 21.000 Ft
Implantátum (Bauer) 88.000 Ft
Implantátum (Astra, Nobel Biocare) 180.000 Ft
Éjszakai fogvédősín, harapásemelő 40.000 Ft
Kivehető fogsor – alsó 180.000 Ft
Kivehető fogsor – felső 180.000 Ft
Törhetetlen kivehető fogsor – alsó 200.000 Ft
Törhetetlen kivehető fogsor – felső 200.000 Ft

SZÁJSEBÉSZETI KEZELÉSEK, FOGELTÁVOLÍTÁS, BÖLCSESSÉGFOGMŰTÉT, REZEKCIÓ

Foghúzás egygyökerű fogon 20.000 – 25.000 Ft
Foghúzás több gyökérű fog esetén 30.000 – 35.000 Ft
Bölcsességfog extrakció 40.000 Ft
Bölcsességfog műtéti eltávolítása az állcsontból 70.000Ft-tól
Vésés egyszerű 40.000 Ft
Vésés komplikált 50.000 Ft
Húzás utáni sebtisztítás 8.000 Ft
Rezekció (varrattal) 70.000 Ft
Sebvarrat elhelyezés 15.000 Ft
Sebvarrat szedés 0 Ft
Incisió 15.000 Ft
Circumcisio 20.000 Ft
Gingivectomia (ínyműtét) – oldalanként 4.000 Ft
Disszekálás 30.000 Ft
Tasakkezelés 7.000 Ft
Kürettázs (foganként) 10.000 Ft
Excohleáció 15.000 Ft

GYERMEKEK FOGÁSZATI KEZELÉSE

Gyermek tejfog tömés – normál 15.000 Ft
Gyermek tejfog tömés – nagy 20.000 Ft
Gyógyszeres ideiglenes tömés – normál méret 15.000 Ft
Gyógyszeres ideiglenes tömés – nagy méret 20.000 Ft
Fluorkezelés gép nélkül 3.000 Ft
Fluorkezelés iontoforézissel 10.000 Ft
Barázdazárás foganként 12.000 Ft
Tejfog gyökérkezelése 20.000 Ft
Tejfog húzás – mozgó 15.000 Ft
Tejfog húzás – stabil 20.000 Ft

PROFESSZIONÁLIS FOGFEHÉRÍTÉS

Professzionális fogfehérítési rendelői eljárás 110.000 Ft
Otthoni fogfehérítő eljárás 85.000 Ft
Gyökérkezelt fog fogfehérítése 18.000 Ft

LEHETSÉGES FIZETÉSI MÓDOK:

Készpénzes fizetés, valamint egészségpénztárak felé történő elszámolás, az általunk kiállított számla alapján.

A GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSE

A garanciát kizárólag a Fehérgyöngy Fogászati Rendelőben elvégzett fogászati kezelésekre, valamint az általunk átadott fogművekre és fogpótlásokra vállaljuk.
A garancia kizárólag az átadott fogpótlás, fogászati munka javítására, esetleg újbóli elkészítésére szól. A garancia nem vonatkozik az utazásra, szállásra, tartózkodásra illetve az egyéb módon felmerülő (pl. munkából való kiesés) költségekre.

MÉG A MI GARANCIÁNK SEM TERJED KI MINDEN ESETRE

Természetesen vannak olyan külső, általunk nem befolyásolható tényezők, amelyek kizárják a garancia érvényesíthetőségét, ezek azonban kellő gondossággal elkerülhetőek. Garanciánk tehát nem terjed ki:

 • a fogbél, a fogágy, a fogíny gyulladásos betegségeire és a gyökérkezeléssel kapcsolatos gyulladásos betegségekre, szövődményekre
 • a nem rendeltetésszerű használatból származó fogpótlási, fogfelépítési problémákra, mint például a csontra, magra vagy kemény tárgyra történő harapás következtében fellépő sérülésekre
 • a fogmű leejtéséből vagy más fizikai sérüléséből származó károkra
 • a fogorvos által javasolt éjszakai szorítást könnyítő sín el nem készíttetéséből, illetve nem hordásából származó károkra, melyek a fog szorító mozgásából adódóan a porcelánleplezés lepattanásához és a porcelán héj megrepedéséhez vezethetnek
 • fogászati kezeléstől független betegségekből adódó károkra
 • más fogorvos által részben vagy egészben végzett beavatkozásra
 • balesetből származó sérülésre

Nézze meg, mások mit mondanak rólunk!

Olvassa el vagy nézze meg videón, hogy mások mit mondanak a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről!
Nézze meg mások véleményét!

Rólunk mondják videón

Rólunk írták

Hiteles információk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről!