Fájdalommentes fogfehérítés felsőfokon

FOGFEHÉRÍTÉS FÁJDALOMMENTESEN, AZONNAL LÁTHATÓ EREDMÉNNYEL, TARTÓS FOGFEHÉRÍTŐ HATÁSSAL

Pácienseink véleménye a fogfehérítésről, fogászatunkról: vélemények a fogfehérítésről

További videók>>

ÖNNEK SEMMITŐL SEM KELL TARTANIA A FOGFEHÉRÍTÉS SORÁN, MERT A FOGÁSZATI RENDELŐNKBEN VÉGZETT FOGFEHÉRÍTÉS NEM KÁROS A FOGAKRA, ÉS TELJESEN FÁJDALOMMENTES.Tévhitek és rossz tapasztalatok miatt sokan tartanak a fogfehérítéstől, pedig szakértő kezében a fogfehérítés csodákra képes!

Érdemes a fogfehérítésről és egyéb fogászati kezeléseinkről meghallgatni pácienseink véleményét, ők elmondják Önnek, hogy miért érdemes hozzánk jönni!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője, Dr. Győrfi Adrienne több, mint 31 éve oktatja az orvosi egyetemen a fogfehérítést a fogorvostan hallgatóknak. Emellett szakmai továbbképzéseken is tart előadásokat és gyakorlati kurzusokat a fogfehérítésről, fogorvosoknak is.

Dr. Győrfi Adrienne, a fogfehérítés hazai alkalmazásának és kutatásának elismert szakértője, kutatásai kiterjedtek a fogfehérítő anyagok tesztelésétől, az ezzel kapcsolatos fogfehérítési eljárások gyakorlati alkalmazásáig is. Az összes létező fogfehérítési eljárást kipróbálta és tanulmányozta, az ezzel kapcsolatos tapasztalatait számos tudományos cikkben és előadásban is összefoglalta.

Éppen ezért biztonsággal kijelenthető, hogy a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítés teljesen fájdalommentes, tartós eredményt biztosít, valamint nem károsítja a fogakat.

A nálunk alkalmazott fogfehérítés eredménye magáért beszél! Emellett a fogfehérítés ár-érték aránya a Fehérgyöngy Fogászati Rendelő kínálatában rendkívül kedvező!

MIÉRT A FEHÉRGYÖNGY FOGÁSZATI MAGÁNRENDELŐBE JÖJJÖN FOGFEHÉRÍTÉSRE?A fogászati magánrendelőnkben végzett fájdalommentes fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára hosszú távú garancia, hogy a fogorvosok által is szaktekintélynek tartott Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens végzi a fogfehérítést.

Dr. Győrfi Adrienne, a „Professzionális fogfehérítés” című könyv szerzője. Ez a fogfehérítésről szóló könyv, a Semmelweis Egyetemen tankönyvként szerepel, nem csak a fogorvostan hallgatók, de a fogorvosok is ebből tanulnak, képezik magukat a fogfehérítéssel kapcsolatban.

Dr. Győrfi Adrienne, egy gyerekkori rossz emlékű fogászati élmény után döntött úgy, hogy fogorvos lesz, méghozzá olyan fogorvos, aki törődik a betegeivel, kedves velük, és fájdalommentesen oldja meg a problémáikat.

Az elhatározás megvalósult: a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője, az orvostudományok kandidátusa lett, Ph.D fokozattal rendelkezik, egyetemi docens, a fogpótlástan és konzerváló fogászat kiváló eredménnyel végzett fogszakorvosa, habilitált doktor. Több, mint harmincegy éve tanít több nyelven a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, és az egyetemi konzerváló fogászati tankönyv számos fejezete mellett, szerzője az egyetlen magyar nyelvű, fogfehérítéssel foglalkozó szakkönyvnek is.

Dr. Győrfi Adrienne egy emberközpontú fogászatot hozott létre. Olyan fogászatot, ahol a páciensek nem félnek, mert a fogászati kezelések teljesen fájdalommentesek.

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett professzionális fogfehérítés hatására a pácienseknek szemmel láthatóan fehérebbek lesznek a fogai. Ha a páciens a fogfehérítés után bele néz a tükörbe, azonnal látja az eredményt.

a nálunk végzett fogfehérítéssel nem okozunk kellemetlenséget a páciensnek. Megnyerő mosoly, fehér fogakkal!

A Fehérgyöngy Fogászati magánrendelőben bármelyik fogfehérítési eljárás a rendelkezésére áll! Fogászati rendelőnkben a fogfehérítés több féle módszerrel történhet, attól függően, hogy az adott esetben melyik fogfehérítési módszer a legoptimálisabb. A fogfehérítés módszerét a fog elszíneződése és a fog állapota, kopása határozza meg.

A fogászati páciensek álma nálunk megvalósul! Fogászati kezeléseink fájdalommentesek és garantáltan sikeresek!

A magánrendelő munkatársai a teljesen fájdalommentes fogászati beavatkozásokhoz nyújtanak professzionális segítséget. Az általános fogászati beavatkozásokon kívül gyermekfogászattal, kismama fogászattal, lézer fogászattal és szájsebészettel is foglalkozunk.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő mindenki számára elérhető helyen a XIV. kerületben, Budapesten várja kedves pácienseit! Orvosaink magas színvonalon, teljesen fájdalommentes fogászati beavatkozásokat végeznek, az esztétikai fogászat legmodernebb technikai hátterével.

MIÉRT ÉRDEMES FEHÉRÍTTETNI A FOGAKAT?

Ha valakivel beszélgetünk, akkor a szemébe nézünk, vagy a száját figyeljük. Ekkor, természetesen a fogak előtérbe kerülnek. Az elszíneződött fog csúnya, bár a fogak állapota nem csak hiúsági kérdés. Hiába törődünk a külső megjelenésünkkel, ha az elszíneződött fogak ápolatlanságot sugallnak, ami egyébként a magabiztosságunkat is nagyban gyengíti. A fogfehérítés a vonzó megjelenés egyik fontos eszköze.

FÁJDALOMMENTES FOGFEHÉRÍTÉS A FOGAK KÁROSÍTÁSA NÉLKÜLfogfehérítés folyamata, a fogak színének kémiai úton történő megváltoztatását jelenti, melynek során a fogfehérítő anyag kapcsolatba lép a fogakban lévő pigmentekkel. A szakmailag korrektül kivitelezett fogfehérítés során, nem a fog anyagával lépnek kapcsolatba a fogfehérítő anyagok, éppen ezért nem károsítja a fogfehérítés a fogakat.

A fogászati rendelőnkben végzett professzionális fogfehérítés ártalmatlan a fogakra nézve.

Fogorvosunk az egyéni fogazati állapotnak és a fog elszíneződésnek megfelelően ajánlja Önnek a legmegfelelőbb fogfehérítési eljárást.

A fogfehérítéssel kapcsolatban számos tévhit alakult ki, de a szakirodalom és a 31 éves tapasztalat alapján bátran kijelenthetjük, hogy a fogfehérítési eljárás a fogzománcra nem ártalmas és teljesen fájdalommentes fogászati kezelés! A fogfehérítés az egyetlen módszer, amely a fog szöveteinek károsítása, eltávolítása nélkül varázsolja fehérré a fogakat! ezért a fogfehérítés az a módszer, amellyel a legkevésbé avatkozunk bele a szervezet egységébe, a fogak szöveteibe.

Fogászati rendelőnkben a fogfehérítést több, forradalmian új fogfehérítési eljárással végezzük. Ezek a fájdalommentes és hosszú távon biztonságos fogfehérítési módszerek, ma elismerten a leghatékonyabbak, és semmilyen kellemetlenséggel nem járnak. Ennek köszönhetően nálunk nem fordul elő, ami más magánrendelőben gyakori jelenség, hogy a fogfehérítés közben és utána fájnak a fogak. Az általunk használt fájdalommentes fogászati kezelések, olyan fogfehérítési módszerek Magyarországon, amelyek nem igénylik a lágyszövetek, mint pl. az íny védelmét.

Mivel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő nagy hangsúlyt fektet a páciensek fogorvostól, illetve a fogászati kezelésektől való félelmének elűzésére, ezért, hogy kellemesebbé tegyük az egész folyamatot, a kezelések alatt különböző filmeket vetítünk, melyeket a páciens egy DVD szemüvegen keresztül nézhet. Így a fogfehérítés egy röpke pillanatnak tűnik a páciens számára.

MI AZ ELŐNYE A FOGFEHÉRÍTÉSNEK A KORONÁKKAL SZEMBEN?Nagyon sok fogászati rendelőben az elszíneződött fogakat a fogorvos lecsiszolja, és koronát tesz rá. A legtöbb fogorvos meg sem próbálja fogfehérítéssel helyre hozni az esztétikai problémát. Már pedig egyre több páciens nem akarja, hogy a fogait lecsiszolja a fogorvos, saját fogaikat szeretnék megtartani. Igazuk van!

Véleményünk szerint az elszíneződött fogak terápiás kezelésében a legkíméletesebb beavatkozásnak a fogfehérítés tekinthető. Ha fogfehérítéssel fehérítjük meg a fogakat, akkor nem kell lecsiszolni az elszíneződött fogakat, így a fog nem károsodik.

A tévhittel ellentétben a professzionális fogfehérítés a fogzománcot nem károsítja, ráadásul rendelőnkben mindössze egy órát vesz igénybe. Az elmúlt évek, fogfehérítéssel kapcsolatos hiedelmeivel ellentétben, szakmai szemmel nézve bátran mondhatom azt, hogy a fogfehérítés az egyetlen módszer, amellyel a fogak, a fog szöveteinek eltávolítása nélkül kaphatják vissza az egészséges színüket.

MILYEN TÍPUSÚ FOGELSZÍNEZŐDÉS KORRIGÁLHATÓ FOGFEHÉRÍTÉSSEL?A legtöbb elszíneződött fog színe korrigálható fogfehérítéssel. Ez igaz az élő fogakra és a gyökérkezelt fogakra is. Igaz a fiatal kori fogelszíneződésre, és igaz az idős korban elszürkült, megsárgult fogakra is. A fogfehérítés segít az elszíneződött fogak kezelésében.

Bizonyos ételek, italok (kávé, tea, vörösbor, stb.) gyakori fogyasztása szürke illetve sárga színűre festi a fogakat. Az élelmiszereken kívül némely gyógyszerek is a fogak elszíneződését okozhatják. Ugyancsak gyakori oka lehet a fogelszíneződésnek a gyökérkezelés, az amalgámtömések, vagy a klórhexidin tartalmú szájöblítő oldatok hosszú időn át történő alkalmazása, és nem elhanyagolandó tény, hogy a fogaink életünk során is sötétebbé válnak. Sajnos az említett elszíneződéseket sem egy jó fogkefével, sem fogfehérítő hatású fogkrémmel nem lehet eltűntetni, az elszíneződés eltávolításához professzionális fogászati kezelésre, professzionális fogfehérítésre van szükség.

Tévhit még a fogorvosok körében is, hogy a tetraciklines fog elszíneződést nem lehet fogfehérítéssel esztétikussá tenni. Bár a tetraciklin által okozott sávozott fogelszíneződés nagyon nehezen reagál a fogfehérítésre, többszöri fogfehérítéssel gyönyörű eredményeket lehet elérni! fotóalbumunkat, több ilyen estre láthatnak példát!

ELSZÜRKÜLT GYÖKÉRKEZELT FOGAK FOGFEHÉRÍTÉSECsak abban az esetben végezhetünk fogfehérítést a gyökérkezelt, gyökértömött fogon, ha a fogban lévő gyökértömés szakmailag megfelelő. A gyökérkezelt fog fogfehérítése során, fogorvosunk a fog koronai részéből minden régi fogtömést eltávolít, majd a fog belsejébe speciális fogfehérítő anyagot helyez. A fogfehérítő anyaggal lezárt fog már pár nap alatt belülről fehéredik. A fogfehérítés hatékonyságát növelhetjük, ha a fogfehérítő anyagot különböző fogfehérítő készülékekkel, mint pl. lézerkészülék, plazmaív lámpa, Zoom is aktiváljuk. Fogászati rendelőnkben bármilyen fogfehérítési eljárás a rendelkezésünkre áll.

A fogfehérítéshez, a fogban létrehozott üreget mindenképp le kell zárni, ez egy egyszerű fogtöméssel megoldható. Sok esetben azonban a fogban régi, elsárgult fogtömés van, melyet az új, világos fogszín miatt szükséges kicserélni. Sokat javíthat a gyökérkezelt fog esztétikáján, ha a kifehérített fogba egy új fehérebb fogtömés kerül.

A gyökérkezelt fog, ha elszürkül, fogfehérítéssel gyönyörűen kifehéríthető. A gyökérkezelt fog színe a fogfehérítés után, az élő fogak természetes színéhez, a mellette levő fogak világos színéhez lesz hasonló. Többé nem kell takargatnia az elszürkült gyökérkezelt fogat! Ön bátran mosolyoghat!

FOGFEHÉRÍTÉS EGY ÓRA ALATT!A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a fogak professzionális fogfehérítésére már egy óra is elegendő.

Fogorvosunk a fogfehérítő anyagot ecset segítségével kb. 2 mm vastagságban helyezi fel a leszárított fogfelszínekre. Ezt követően a fogfehérítő anyagot egy aktiváló fogfehérítő berendezéssel, 10 percen keresztül világítja meg. A fogfehérítést aktiváló készüléket, az adott páciens fogainak megfelelően választjuk ki. A tíz perc leteltét jelző akusztikus jelzés után, a fogakon lévő fehérítőanyagot a fogorvos átkeveri, ami által az anyag oxigénhez jut, és ezért újra aktiválódik. A beállított fogfehérítési program során,- amely négyszer-hatszor 10 percet igényel (az adott fogfehérítési eljárásnak megfelelően)-, 1-1 perces megvilágítási ciklust 30-30 másodperces „pihenő” szakasz követ. A nálunk végzett fogfehérítés után az eredmény rendkívül látványos.

A fogfehérítő anyagot aktiváló fogfehérítő készülék, attól függően, hogy mi okozta a fogelszíneződést, különböző lehet. A fogfehérítési eljárást minden esetben fogorvosunk választja ki, az adott páciens fogelszíneződésének megfelelően.

Fogászati rendelőnkben minden fogfehérítési módszer megtalálható, így fogorvosunk az Önnek legoptimálisabb fogfehérítést alkalmazza!

A fogfehérítést minden esetben megelőzi egy professzionális szájhigiénés kezelés, amely során fogorvosunk nem csak a fogkövet, hanem a fog szuvasodását okozó lepedéket is eltávolítja. A fogkőeltávolítás során az általunk alkalmazott ultrahangos fogkő eltávolító készülék fájdalom nélkül távolítja el a lerakódott lepedéket, az elszíneződéseket és a fogkövet, miközben vízzel mossa, hűti a fogakat. Nálunk a fogkőeltávolítás sem fájdalmas!

A fogkő eltávolítása után, fogorvosunk egy speciális polírozó anyaggal, gumiharangokkal és fogászati kefékkel simává varázsolja a fogakat.

EGYÉNRE SZABOTT FOGFEHÉRÍTÉS!Az Ön esetében legoptimálisabb és legeredményesebb fogfehérítési módszert az Ön fogazatának megfelelően választjuk ki. A fogfehérítés módszerét a fog elszíneződése és kopása határozza meg. Fogászati magánrendelőnkben bármelyik eljárás a rendelkezésére áll!

A kozmetikai fogászat területén megfigyelhető rohamos fejlődés miatt a fogorvosok a különböző fogfehérítési rendszerek arzenáljából választhatnak. Manapság az már nem kérdéses, hogy egy fogászati rendelő eszköztárába a fogfehérítésnek is bele kell tartoznia. A kérdés csak az lehet, hogy milyen fogfehérítési módszert alkalmazzon a fogorvos?

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben az Önnek legmegfelelőbb fogfehérítési eljárást ajánljuk. Ehhez persze az szükséges, hogy fogászati rendelőnkben többféle fogfehérítési eljárás álljon fogorvosunk rendelkezésére. Nálunk részt vehet lézeres fogfehérítésen, de fogorvosunk ajánlhat Önnek Zoom-os vagy plazmaív lámpás fogfehérítést is. Fogászati rendelőnkben bármelyik fogfehérítési módszer megtalálható!

KINÉL EREDMÉNYES A FOGFEHÉRÍTÉS?A fogfehérítés bárkinél eredményes, és bárkinek ajánlott, aki nem elégedett a fogainak a színével. Nagyon sok hálás páciensünk van, aki már bátran mosolyoghat, és nem kell szégyellnie a sötét, csúnya színű fogait. A fogfehérítés mindenki számára ajánlott, aki elégedetlen a mosolyával. Hiába ápolja valaki rendszeresen a fogait, ha a fogak színe nem megfelelő, sötét, akkor nem lesz szép a mosolya. A világos, fehér fogak ápolt külsőt kölcsönöznek, magukra vonják mások figyelmét. Egy gyönyörű mosoly, fél siker, bármelyik nemről legyen is szó. Az elszíneződött fogak csökkentik az önbizalmat, és gátlásokat okozhatnak.

OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉSAz otthoni fogfehérítés nem mindenki számára ajánlott! Ezért is nagyon fontos, hogy fogorvosunk megvizsgálja a páciens fogait. Ugyanis, a fogfehérítés csak akkor végezhető el otthon, ha a páciens fogain nincsenek fognyaki kopások.

A konzultáció során fogorvosunk alaposan megvizsgálja, és kikérdezi a pácienst, és ennek megfelelően választja ki az adott páciens esetében legoptimálisabb és legeredményesebb fogfehérítési eljárást. Ezért nagyon lényeges a fogorvosi felügyelet, illetve, hogy többféle fogfehérítés álljon a fogorvos rendelkezésére.

Fogászati rendelőnkben nem csak a fogfehérítő anyagok között válogathatunk, de a fogfehérítő anyagot aktiváló készülékek széles palettája is rendelkezésünkre áll.

Az otthoni fogfehérítéshez, fogorvosunk a Fehérgyöngy Magánrendelőben lenyomatot vesz a páciens fogairól, ami alapján a fogtechnikai laborban egy vékony, átlátszó fóliasín készül. Ez a fogfehérítő sín tökéletesen illeszkedik a páciens fogsorára. A sínben a fogtechnikus kis helyet hagy a fog fehérítőanyag számára, majd fogorvosunk kiválasztja az adott esetben leghatékonyabb koncentrációjú zselés kiszerelésű fehérítő anyagot, amit a páciens bele tölt a sínbe. A fogfehérítő géllel megtöltött sínt éjszaka célszerű hordani és általában a harmadik, negyedik napon már jelentős változást észlelhetünk fogaink színét illetően, 10-14 nap alatt pedig már az esetek többségében elérhető a kívánt fogfehérítő hatás.

A Fehérgyöngyben a hangsúly a gyógykezelés mellett a megelőzésen, és a fogak megszépítésén van. A fogászati rendelő munkatársai professzionális szaktudással rendelkeznek, és legfőbb céljuk, hogy az Ön számára legoptimálisabb fogászati megoldást válasszák ki!

GYAKORI KÉRDÉSEK A FOGFEHÉRÍTÉSRŐLFájdalmas-e a fogfehérítés?

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítés teljesen fájdalommentes, a megfelelő fogfehérítési módszert fogorvosunk választja ki az Ön fogainak megfelelően.

Befolyásolja-e a fogfehérítés a fogpótlások színét?

A fogfehérítés hatására a fogpótlások színe is változik, ugyanis a fogfehérítés következtében a fogpótlások és a fogtömések felületéről a külső elszíneződések eltűnnek. A fogfehérítő kezelés sem a fogakra, sem a fogtömésekre, koronákra nem ártalmas.

Milyen tartós a fogfehérítés hatása?

Akár több évig is megmaradhat az elért fogfehérítési eredmény. Azonban, az egyéni szokások, az életmód, a dohányzás, a kávé, tea, vörösbor rendszeres fogyasztása befolyásolja a fogfehérítő hatás időtartamát.

Van-e hatása az üzletekben kapható fogfehérítő termékeknek?

Nem egyszerű a döntés, hiszen a fogfehérítés számtalan lehetősége, mára szinte nyomasztó méreteket öltött. Azonban a boltokban kapható fogfehérítő termékek nem csak, hogy látványos eredményt nem okoznak, de fogérzékenységet is kiválthatnak azokon a fogakon, ahol a fog szövete nem ép, pl. ahol a fogon szuvasodás, fognyaki kopás található. Érdemes lenne azon is elgondolkozni, hogy Önnek milyen szokásai vezethettek a fog elszíneződéshez. Ezeken is változtatni kell!

Tehetek-e valamit a fogelszíneződés ellen?

A fogak elszíneződésének leggyakrabban előforduló okai az olyan italok és ételek fogyasztása, mint a tea, kávé, a szénsavas italok, cola, a vörösbor, a ketchup stb. Az ételekben, italokban található színezékanyagok a fogzománcba kerülve hosszú távú fog elszíneződéshez vezetnek. A fogak elszíneződésének hátterében szájhigiénés probléma és gyógyszerszedés is állhat. Az elszíneződések megjelenhetnek a fogak felszínén (külső elszíneződés) illetve a fogzománc alatt (belső elszíneződés), de együttes megjelenésük is előfordulhat. A fogak színe, valamint a fogelszíneződés számos biológiai tényezőtől is függhet, mint pl. a fogzománc áttetszősége. Ahogy a kor előre haladtával a fogzománc külső rétege vékonyodni kezd, a dentin (amely sárgásabb színű, mint a fogzománc) láthatóbbá válik és a fogzománc megváltozott fénytörő tulajdonságai egyfajta elszíneződést eredményeznek.

A kávé fogelszíneződést okoz!

Bár a kávé segít az ébredésben, a fogak fehérebbek biztosan nem lesznek tőle. A kávéfogyasztás által okozott elszíneződés csak egy bizonyos idő elteltével jelenik meg, viszont jelenléte rendkívül zavaró lehet. Persze nem kötelező a kávé miatt elszíneződött fogakkal együtt élni! Vagy, ha nem tud lemondani a napi kávé adagjáról, akkor jöjjön el hozzánk, és mi a fogfehérítéssel gyönyörűvé varázsoljuk a fogait!

Hogyan őrizhetem meg fogaim fehér színét a fogfehérítés után?

Az elsárgult fogak fehérítéséért tett erőfeszítések után biztosan meg szeretné őrizni ragyogóan fehér mosolyát. Továbbra is kövesse a fogmosásból, valamint a fogselyem és szájöblítő használatából álló napi szájápolási rutint. A rendelőnkben használt polírozó anyag mindig segít abban, hogy visszavarázsoljuk a fehér fogait!

A legnagyobb elismerés számunkra az, (link:http://www.fehergyongy.hu) hogy új pácienseink többsége, korábban nálunk kezelt, elégedett ismerőse ajánlásával keres fel bennünket.

A fogászati kezeléseink díjait a következő szempontok szerint alakítottuk ki: a legmagasabb színvonal a legkedvezőbb áron.

Magánrendelőnk, fogászati hitel szolgáltatóval és számos Egészségpénztárral is kapcsolatban áll!

Nálunk minden fogászati probléma orvosolható!

Napjainkban mi fogorvosok, a fogorvosi munkánk során sokkal többre vagyunk képesek, minthogy betömjük vagy kihúzzuk a „lyukas” fogakat. A fájdalommentes esztétikai fogászatnak köszönhetően a tökéletes mosoly ma már nem elérhetetlen álom, hanem megvalósítható cél. Emellett magánrendelőnk célja a páciensek életkorából adódó jellegzetességek eltüntetése, és ez által önbizalmuk megerősítése. A rendelőnkben végzett fájdalommentes fogfehérítés szép, ápolt, világos fogakat eredményez.