Zománc hibák eltűntetése

1. eset

A képen látható fiatalember azzal a problémával kereste meg rendelőnket, hogy nagyon zavarja őt, hogy nagy fehér foltok vannak a felső frontfogain, emiatt csak csukott szájjal mosolyog. Több fogorvos le akarta csiszolni a fogait koronákhoz, de ő ezt nem szerette volna. Rendelőnkben tömőanyaggal tüntettük el az őt zavaró elváltozást.

Ilyen volt

Ilyen lett

2. eset

A képen látható fiatal hölgyet nagyon zavarta, hogy foltosak elöl a fogai, ezért mindig eltakarta a száját mosolygás közben. Rendelőnkben egy alkalommal, a fogak fúrása nélkül, mikróabrázióval távolítottuk el a fogakról a zavaró foltokat.

Ilyen volt

Ilyen lett

3. eset

A metszőfogakon lévő barnás elszíneződés nagymértékben rontja az esztétikai megjelenést. Ebben az esetben direkt héj technikával tüntettük el a zavaró foltokat.

Ilyen volt

Ilyen lett

4. eset

A fogakon lévő foltok eltüntetésére nem mindig a fogfehérítés a megfelelő terápia. A kezelést döntő mértékben meghatározza az elszíneződés oka. Ennél a páciensnél fokozott fluorid bevitel hatására színeződött el a fogazat, a megfelelő beavatkozás nem a fogfehérítés, hanem a mikroabrázió.

Ilyen volt

Miért van fogkövem?

Ilyen lett

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra