Fogpótlás csiszolással

1. eset

A képen látható fiatalember jobb felső metszőfoga letört. Kétségbeesve kereste meg a rendelőnket, a minél gyorsabb ellátás érdekében. A fogszínű csappal felépített és lecsiszolt fogra fémmentes koronát készítettünk. A korona 2 nap alatt készült el, a páciens addig ideiglenes koronát kapott.

Ilyen volt

Ilyen lett

2. eset

Új betegünk azzal a problémájával keresett meg bennünket, hogy már nem zárnak felül a koronái, és sok fogköve van. A fogkő eltávolítása után a felső frontfogakra fémmentes esztétikus koronákat készítettünk. Az új koronák a páciens saját fogainak tűnnek!

Ilyen volt

Ilyen lett

3. eset

Páciensünknek nem csak esztétikailag volt zavaró a jobb felső fogain lévő rosszul záródó híd, de a fogai is fájtak alatta. Kérésére -a fogak gyökérkezelése után- egy gyönyörű hidat készítettünk.

Fogkő

Ilyen volt

Ilyen lett

4. eset

Hölgy páciensünk jobb felső frontfoga letörött, és ez komoly esztétikai problémát okozott neki. Ebben az esetben fémkerámia koronával pótoltuk a letört fogat.

Ilyen volt

Ilyen lett

5. eset

A már rosszul záródó, esztétikailag mindig is kifogásolható felső fogpótlást, természetes hatású, jól záródó koronákra cseréltük, a páciens legnagyobb megelégedésére.

Ilyen volt

Ilyen lett

6. eset

A hiányzó fogakat minden esetben, a fogakat tartó szöveteket nem károsító, természetes hatású fogpótlással kell pótólni.

Ilyen volt

Ilyen lett

7. eset

Fél, hogy fog nélkül marad? Jöjjön a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe! Egy nap alatt elkészül a fogpótlása, és Ön nyugodtan mosolyoghat!! Nálunk ez így működik.

Ilyen volt

Ilyen lett

8. eset

Alsó foghiány pótlása híddal.

Ilyen volt

Ilyen lett

9. eset

A nagyon rossz állapotban lévő felső frontfogakat egy ülésben gyökérkezeltem, lecsiszoltam. A kerámia koronák pár nap alatt elkészültek. A páciens több fogorvosnál is járt már, de minden fogorvos ki akarta húzni a fogakat. Ő ragaszkodott a saját fogaihoz. Ezzel én is egyetértettem

Ilyen volt

Ilyen lett

10. eset

Könyörögve jött hozzám a képen látható férfi, hogy foghúzás nélkül tegyem esztétikussá az elszíneződött és rendellenes állású fogait. Mesélte, hogy előttem minden fogorvos ki akarta húzni ezeket a fogakat. A két elszíneződött fogra koronát készítettem, melyek öt nap múlva beragasztásra kerültek. Nagyon boldog volt, amikor bele nézett a tükörbe!

Ilyen volt

Ilyen lett

11. eset

A pácienst nagyon zavarta az elszíneződött 1-es foga. A mellette lévő fogakban szuvasodások is voltak. Első lépésben koronával javítottunk az esztétikai problémán, innen haladunk tovább, a szomszédos fogak szuvasodásának az ellátásával.

Ilyen volt

Ilyen lett

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra