Fájdalommentes altatásos fogászat

GARANTÁLT FÁJDALOMMENTESSÉG ALTATÁSBAN!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő Budapesten a XIV. kerületben várja pácienseit! Célunk, hogy a fogászati kezelések fájdalommentesek legyenek. Magánrendelőnkben megbízható, hosszú távú megoldásokat kínálunk, az esztétikai fogászat legmodernebb technikai hátterével.

MIÉRT A FEHÉRGYÖNGY FOGÁSZATI MAGÁNRENDELŐT VÁLASSZAM?

Azért, mert az altatásos fogászat lehetővé teszi, hogy Ön átaludja a fogászati kezelést, és azért is, mert nálunk csak 30.000,- Ft egy óra altatás díja! Fogászati problémáit akár 1 alkalommal altatásban megoldjuk!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a fogászati kezelésekhez szükséges legoptimálisabb altatást végezzük. Ennek során a páciens alszik, és ébredés után nem emlékszik semmire! A nálunk végzett altatáshoz nincs szükség előzetes kivizsgálásra, és az altatásnak nincsen semmiféle kockázata! Dr. Győrfi Adrienne a magánrendelő vezetője, a “Professzionális fogfehérítés” című könyv szerzője olyan nemzetközi színvonalú magánrendelőt hozott létre, ahol a legmodernebb eljárásokat és módszereket alkalmazzák.

A magas színvonal megtartását folyamatos továbbképzésekkel érik el. A magánrendelő célja, hogy a legmagasabb színvonalat a lehető legelérhetőbb áron biztosítsa, illetve maximálisan támogassák és kielégítsék a páciensek igényeit. Ennek érdekében a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő kapcsolatban áll a MediCredit fogászati hitelszolgáltatóval és számos Egészségpénztárral is. Dr. Győrfi Adrienne heti szinten frissülő aktuális témájú cikkekkel és fogászati értelmező szótárral segíti leendő és meglévő pácienseit!

FOGÁSZATI KEZELÉS ALTATÁSBAN

A betegek nagy része szorongással, a kezelés iránti komoly félelemmel érkezik, mely sok esetben lehetetlenné teszi a beavatkozások elvégzését. Ugyancsak nehezíti a fogászati kezelések kivitelezését, ha a páciensnek fokozott garat reflexe van, azaz öklendezik, hányingere van, ha a szájába nyúlnak. Rendelőnkben ezért lehetőséget teremtettünk arra, hogy igény szerint, altatásban végezzünk bármely fogászati, illetve szájsebészeti kezelést.

Az altatás során több fogászati beavatkozás is elvégezhető. Miután a páciens a beavatkozást követően nem emlékszik semmire, ezért nem marad kellemetlen élménye. Az elaltatott páciens mentesül a beavatkozások ébren történő átélése alól, valamint a fogorvosi fúró hangja sem ébreszt bennük rossz emlékeket. Jó látni és hallani az elégedett és felszabadultan mosolygó pácienseket!

Az altatást altató szakorvosunk végzi. Az altatás során intravénásan folyamatosan altató, nyugtató,- és fájdalomcsillapító szereket adagol. A beavatkozás helyén a fogorvos, az altatástól függetlenül helyi érzéstelenítést végez. A fogászati kezelés befejezését követően az altatóorvos gyógyszeresen felfüggeszti az altatószer hatását, aminek következtében a páciens rövid idő múlva magához tér. A kezelés után a páciensek kísérővel távoznak a rendelőből.

ALTATÁSSAL KAPCSOLATOS FONTOS TUDNIVALÓK

  • Az altatás előtt legalább 6 órával nem szabad enni, három órával előtte nem szabad inni.
  • Tilos az altatás előtt és után dohányozni, szeszes italt fogyasztani!
  • Altatás után a rendelőből való távozáshoz kísérő szükséges, gépjárművet nem lehet vezetni.

ALTATÁST KIZÁRÓ OKOK

  • Súlyos szív- és érrendszeri betegségek
  • Enzim betegségek
  • Asthmatikus betegségek