Fogtömések cseréje

1. eset

Egy új páciens azzal a kéréssel fordult a rendelőnkhöz, hogy cseréljük ki a jobb alsó rágófogában az amalgámtömést, esztétikus tömésre. A töméscsere után, az esztétikus töméssel ellátott fog teljesen épnek tűnt.

Ilyen volt

Ilyen lett

2. eset

A képen látható alsó amalgámtömések nem csak esztétikailag zavarták a fiatalembert, de fájdalmat is okoztak neki. A fogak gyökérkezelése, és csappal történő felépítése után fogszínű, esztétikus tömőanyaggal egészítettem ki a fogakat. Hét évvel a tömések cseréje után kifogástalan állapotban vannak az esztétikus töméssel ellátott fogak.

Ilyen volt

Ilyen lett

3. eset

A képen látható fiatalember azzal keresett meg bennünket, hogy húzzuk ki a bal alsó „amalgámos”, letörött fogát, „mert azzal már úgy sem lehet mit csinálni”. A páciens által már teljesen reménytelennek, kihúzásra ítélt fogat csappal és kompozit tömőanyaggal építettem fel egy alkalommal a rendelőben. A felépített fog nem csak esztétikailag kifogástalan, de a kezelés hosszú távú és tartós megoldást jelent.

Ilyen volt

Ilyen lett

4. eset

A régi, rosszul záródó, esztétikailag erősen kifogásolható amalgámtöméseket, fogszínű tömőanyaggal helyettesítettük. A korszerű kompozit tömőanyag nem csak sokkal szebb, de sokkal jobban illeszkedik a fog szöveteihez.

Ilyen volt

Ilyen lett

5. eset

A rossz amalgámtöméseket kicseréltük, a leghátsó fog szuvasodását betömtük. Az általunk használt fogszínű tömőanyag nemcsak esztétikus, de tartós is.

Ilyen volt

Ilyen lett

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Időpontkérés: +36-20-243-4175

Visszalépés a fotóalbumba