Fájdalommentes fogfehérítés

1. eset

A fiatal hölgy elmondása szerint három rendelőben is le akarták csiszolni az elszíneződött fogait, hogy koronákat készítsenek azokra. Nálunk, egy alkalommal végzett fogfehérítés után, csiszolás nélkül oldódott meg a páciens problémája.

Ilyen volt

Ilyen lett

2. eset

Ennek a páciensnek évekkel ezelőtt gyökérkezelték a jobb felső frontfogát. Rendelőnket azzal a panasszal kereste meg, hogy nagyon zavarja őt, hogy elszíneződött és letörött az említett gyökérkezelt foga. „Sétáló fogfehérítéssel” és a fog tömőanyaggal történő felépítésével oldottuk meg problémáját.

Ilyen volt

Ilyen lett

3. eset

A már régóta elszürkült felső fogat 15 perc alatt világosítottuk ki a rendelőnkben.

Ilyen volt

Ilyen lett

4. eset

A fogak sárgás elszíneződése miatt fogfehérítést végeztünk. A fognyakak kopását tömőanyaggal egészítettük ki.

Ilyen volt

Ilyen lett

5. eset

Bizonyos gyógyszerek pl. a Tetrán elszínezik a fogakat. Ennél a páciensnél a nagymértékben elszíneződött fogazat komoly esztétikai problémát jelentett. Ilyenkor a fogfehérítés nem csupán kozmetikai, hanem terápiás beavatkozásnak számít. Három alkalommal a rendelőben történt professzionális fogfehérítés után a beteg elégedetten távozott a rendelőnkből.

Ilyen volt

Ilyen lett

6. eset

Ez az elszíneződött bal felső első egyes fog már évek óta zavarta a pácienst. A fog elszíneződését a rendelőben 1 alkalommal fehérítettük ki. A kifehérített fogat, a fog színéhez igazodó töméssel egészítettük ki.

Ilyen volt

Ilyen lett

7. eset

Nem csak az elszíneződött töméseket cseréltük ki, de a fogakat is megfehérítettük.

Ilyen volt

Ilyen lett

8. eset

Élő fogak fehérítése 1 óra alatt a rendelőben.

Ilyen volt

Ilyen lett

9. eset

Fiatal hölgy páciensünk azzal kereste meg rendelőnket, hogy nem mer mosolyogni, mert nagyon zavarja őt, hogy sárgák a fogai. Az elszíneződött fogak színét fogfehérítéssel korrigáltuk.

Ilyen volt

Ilyen lett

10. eset

1 órás rendelői fogfehérítés után látványos világosodás érhető el.

Ilyen volt

Ilyen lett

11. eset

Fehér fogak, a fogak csiszolása nélkül, fogfehérítéssel!
A páciens jobb felső egyese már régóta elszíneződött, és ez nagyon zavaró volt esztétikailag. A hölgy több fogorvost is felkeresett, de mindegyik fogorvos le akarta csiszolni az elszíneződött fogat, ezt viszont a páciens nem szerette volna. Fogorvosunk fogfehérítéssel fehérítette meg a fogat. A fogfehérítés egy alkalommal történt a fogászati magánrendelőnkben. A fogcsiszolás károsította volna a fogat, ugyanakkor a rendelőnkben végzett fogfehérítés teljesen ártalmatlan és fájdalommentes. A fogfehérítés eredménye gyönyörű!

Ilyen volt

Ilyen lett

12. eset

Az erősen elszíneződött bal felső 2-es fogat belső fogfehérítéssel fehérítettük meg 1 alkalommal a fogászati rendelőnkben. A képen látható hölgy több fogorvosi rendelőt is felkeresett az esztétikai problémájával, de mindenhol le akarta csiszolni a fogorvos a fogat egy koronához. Ő ezt nem akarta, így talált meg minket. Boldogan távozott tőlünk a fehér, saját fogával!

Ilyen volt

Ilyen lett

13. eset

A fogkő már fiatal korban is elszínezi a fogakat. Fogkőeltávolítás-, gyémántszemcsés tisztítás- és egy rendelői fogfehérítés eredményét láthatjuk a második fotón. A három kezelés egy alkalommal történt, és kb. egy órát vett igénybe.

Ilyen volt

Ilyen lett

14. eset

Az erősen elkopott és elszíneződött fog sok álmatlan éjszakát okozott a fiatalembernek. Első alkalommal rendelői fogfehérítést végeztünk, majd tömőanyaggal építettük fel a fogakat. Más fogászati rendelőben le akarták csiszolni ezeket a fogakat koronákhoz.

Ilyen volt

Ilyen lett

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra