Fogtisztítás – Fogkőeltávolítás

1. eset

Professzionális fogtisztítással elért eredmény. A kezelés nem csak esztétikai, de prevenciós okok miatt is kívánatos. A fogkő nem csak az ínyt, de a fogakat tartó szöveteket is tönkreteszi.

Ilyen volt

Ilyen lett

2. eset

Fogkőképződés már egészen fiatal korban is előfordulhat. Ez nem csak esztétikailag, de szájhigiénés szempontból is nagyon hátrányos. A fogkő és a külső elszíneződések eltávolítása látványos esztétikai eredményt okoz, és emellett csökkenti az ínygyulladást.

Ilyen volt

Ilyen lett

3. eset

Ez a páciens azzal keresett meg bennünket, hogy fáj és vérzik az ínye, illetve szájszaga van. Megállapítottuk, hogy panaszainak oka a fogkőképződés volt. Fogkő- és lepedék eltávolítás után nem csak az említett panaszok szűntek meg, hanem fogai is szebbek lettek. A kezelés hatására, egy-két nappal a kezelés után az ínyvérzés megszűnt.

Ilyen volt

Fájdalommentes fogkőeltávolítás!!

Ilyen lett

4. eset

A fogkő nem csak esztétikailag okoz gondot, de elpusztítja az ínyt, majd a fogakat tartó szöveteket is, ami a fogak elvesztését eredményezi. Emiatt nagyon fontos, hogy mindenki időben szedesse le a fogkövét. A rendelőnkben végzett ultrahangos fogkőlevétel teljesen fájdalommentes.

Ilyen volt

Ilyen lett

5. eset

Csak a fogkőeltávolítás után kezdődhet meg a fogak rendbetétele. A fogkőképződés ugyanis állandó ínygyulladást tart fenn.

Ilyen volt

Ilyen lett

6. eset

A fogkő amellett, hogy az ínyt és a csontot is elpusztítja, még el is színezi a fogakat. Emiatt a fogköveket minél előbb el kell távolítania a fogorvosnak.

Ilyen volt

Fájdalommentes fogkőeltávolítás

Ilyen lett

7. eset

A fogkő mindent tönkre tesz! Nem csak a fogakat károsítja, de a fogakat tartó szöveteket, így a fogínyt és az állcsontokat is elpusztítja. Ezért nagyon fontos, hogy időben keresse fel fogorvosunkat, még mielőtt nem történik végleges és helyrehozhatatlan károsodás. A fogkő nem csak esztétikailag okoz gondot, de szájszagot is eredményez.

Ilyen volt

Ilyen lett

8. eset

Sokan félnek a fogkőlevételtől, pedig a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben teljesen fájdalommentes a fogkőlevétel. Fogorvosunk egy olyan ultrahangos készülékkel távolítja el a fogköveket, amely használata nem okoz fájdalmat a fogkőeltávolítás során a páciensnek. A fogkő levétel után egy speciális polírozó pasztával tesszük fehérebbé a fogakat. Az eredmény magáért beszél!!

Ilyen volt

Ilyen lett

9. eset

A fogkő elszínezi a fogakat, és szájszaga lesz a páciensnek. Amellett, hogy esztétikai problémát okoz, nem csak a fogakat károsítja, de a fogakat tartó szöveteket, így a fogínyt és az állcsontokat is elpusztítja. Ezért nagyon fontos, hogy időben keresse fel fogorvosunkat, még mielőtt nem történik végleges és helyrehozhatatlan károsodás. A fogkő mindent tönkre tesz!

Ilyen volt

Ilyen lett

10. eset

A fogkő nem csak esztétikailag zavaró, de elsorvad a fogíny és elpusztul az állcsont is. Emiatt mindig időben kell leszedetni a fogkövet.

Ilyen volt

Ilyen lett

11. eset

Sokan félnek a fogkőeltávolítástól, mert az előző fogorvosnál fájdalmas volt. Nálunk, A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nem fájdalmas a fogkő leszedés.

Ilyen volt

Ilyen lett

12. eset

A fogkő már fiatal korban is elszínezi a fogakat. Fogkőeltávolítás-, gyémántszemcsés tisztítás- és egy rendelői fogfehérítés eredményét láthatjuk a második fotón. A három kezelés egy alkalommal történt, és kb. egy órát vett igénybe.

Ilyen volt

Ilyen lett

13. eset

A fogkő nem csak elszínezi a fogakat, de ínysorvadást és csontpusztulást is okoz. Esztétikailag is ápolatlan benyomást eredményez. Időben le kell szedetni a fogkövet!

Fogkő

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra