Rólunk mondták

Másodszor voltam a Doktornőnél. Ezúttal fogfehérítést és fogfelépítést csinált. Az eredmény nagyon szép lett és nagyon elégedett vagyok. Köszönettel

Száfta Boglárka

 

Túlestem 2 gyökérkezelésen és 1 db gennyes fog vésésén. Tisztelettel köszönöm a doktornőnek, az altatóorvosnak és az assisztensnek. Minden cselekedetük profizmusra vall. Altattak, semmire sem emlékszem.

Mindenért újfent köszönet.

Bazsó Boldizsárné

 

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől, és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.

Péter

 

Kedves Doktornő!

Nagyon örülök, hogy Önhöz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!

Még egyszer nagyon köszönöm!!

Klinkó György

 

Kedves Betegek!

6 éves kisfiam fogát gyökérkezelte a doktornő. Zseniálisan! Szakértelemmel és hatalmas türelemmel a gyermek iránt. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül”, mosolyogva „tűrtük” a kezelést.

Köszönjük a doktor néninek, és ajánljuk kicsiknek, nagyoknak.

Jónás Krisztina

 

Kedves Doktornő!

Köszönöm a segítséget! Három hét szenvedés és egy elrontott vésés után kerültem Önhöz. Végre jól vagyok!!

Takács Hajnalka

 

Kedves Bátor és Bátortalan Páciensek!

Altatásban jártam a doktornőnél kezelésben.2 fogamat kellett kivésni. Nálam izgulósabb ember nincs a világon, rettegtem a véséstől, már magától a szótól is. Az altatásból felébredve mosolyogtak rám a doktornők.

A boldogságtól és a megnyugvástól kicsöppentek a könnyeim. A doktornő varázslatos, most már nem félek többé idejönni. Mindenkinek ajánlani tudom, és fogom. ITT TÉNYLEG NINCS FÁJDALOM!

Köszönöm a kedvességet!

Anna (34)

 

Kedves Doktornő!

Szeretném megköszönni, hogy tegnap oly későn este fél 8-kor fogadott, és törődött velem, azaz a fogam helyével.
Szeretném megköszönni Évának is ( altatóorvos ), hogy oly későn is türelemmel és a szabadidejéből időt szakítva segített átvészelni a beavatkozást,
valamint nem utolsó sorban a két hölgynek (asszisztensek ) akik segítették Önöket, engem pedig mosolyukkal…

Ma reggel mosolyogva ébredtem. Este 3/4 10-kor éreztem azt, hogy nem fáj a “fogam “. Azt nem mondom, hogy most nem érzem az állcsontom, de nem kell fájdalomcsillapító, és amikor mosom a sebet fogkefével semmit se érzek. ( Sőt olyannyira vigyázok, hogy csak vizet iszok nehogy az édes lötty galibát okozzon :) )
Gondolom az állkapocs egy két napig még marad ilyen ( olyan mintha az érzéstelenítő helyeit érezném, meg még mintha zsibbadt lenne-kb az érzés ilyen) , de ez természetes.

Még egyszer nagyon köszönöm amit értem tettek!!!!!!!

Üdvözlettel:
Varga Eszter

 

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a doktornőre! A régóta húzódó problémámat megoldotta, fájdalom nélkül éltem át a beavatkozásokat. Ezen kívül még a kedvessége is átsegített az izgalmakon. Ajánlom, hogy mindenki idejöjjön, minden rendben lesz!

Törökné Steiner Györgyi

 

Kedves Doktornő!

Életem meghatározó élménye volt ez a mai nap. Paráztam a fogorvostól, de ez fantasztikus volt! Semmit sem éreztem, az ébredés is nagyon szuper volt. Állati jó!

Köszönöm szépen

Czakó Gábor

 

Csak annyit írhatok, hogy KÖSZÖNÖM! EZ MAGA A MENNYORSZÁG, IMÁDOM A DOKTORNŐT! Semmit, de tényleg semmit nem éreztem!

Pető Anita

 

Sok fogorvosnál jártam már, Győrfi Adrienn doktornőt sajnos csak most találtam meg. Ez az első rendelő, ahova nyugodtan érkeztem és semmi félelem nem volt bennem. Altatásban kértem a kezelést, és semmit sem éreztem, nagyon kellemes volt az egész.

Azt hiszem a doktornőt klónozni kellene! Természetesen a továbbiakban csak ide fogok járni kezelésekre!

Köszönettel

Vargáné Katalin

 

Tisztelt Doktornő!

Életem során megfordultam néhány fogorvosnál, és szájsebésznél. Őszintén szólva túl sok jó tapasztalatom nem volt, amely már a gyermekkori fogkezelésekre is visszavezethető. Úgy gondolom a fogorvos, és a beteg viszonya egy különösen kényes kérdés, mivel senki sem igazán szereti ha a szájában nyúlkálnak, ezáltal egy kölcsönös bizalomnak kellene kialakulnia. Korábbi tapasztalataim alapján csak egy munkadarab voltam, mindaddig amíg meg nem találtam a Győrfi Adrienne Doktornőt.

A fentieknek köszönhetően a közel 34 évem alatt több letöredezett, szúvas, rossz fogam lett. A végére annyira elhanyagolt lett a szám, hogy szinte nem maradt egészséges fogam, valamennyi kezelésre szorult. Az interneten megtaláltam a FEHÉR GYÖNGY FOGÁSZATI MAGÁNKLINIKA honlapját, mely magában bizalmat gerjeszt az emberben. A félelmek leküzdése után felhívtam a Doktornőt. A beszélgetésben már az “furcsa” volt, hogy hosszasan próbált rábeszélni, hogy keressem fel, próbált megnyugtatni, és emberszámba venni, még érdekelte is mi van velem.

Közel 2 éve járok rendszeresen kezelésre a Doktornőhöz, aki nem csak teljesen meggyógyította valamennyi fogamat, de megtanított arra, hogyan is kell nekem vigyáznom a fogaimra. Minden túlzás nélkül elmondhatom, a fogászati és szájsebészeti beavatkozások valamennyiét átéltem Önnél. Vésés, fúrás, csiszolás, gyökérkezelés, tömés, semmiből felépített fog, fogkőeltávolítás, fogfehérítés, stb. Fájdalomérzet környékén sem voltam egyetlen alkalommal sem, az a hihetetlen profizmus amit Ön, és asszisztense Krisztina képviselnek tanítani kellene. Gyors, alapos, precíz, lelkiismeretes munkájuk, megnyugtató környezet a rendelőben magáért beszél.

Soha nem hallottam nyelvtisztítóról, a szájzuhanyt csak a boltok polcain láttam, fogselyem hasznosságáról, és használatáról soha nem hallottam senkitől, fogköztisztítót pedig őszintén szólva még boltban sem nagyon láttam. Nos ezek azok az eszközök, melyekkel mára Önnek köszönhetően napi kapcsolatba kerültem, és megtanította helyes használatukat, és fontosságukat. Amióta Önhöz járok egyetlen rossz fogam sincs, és bátran ajánlom Önt mindenkinek . A saját tapsztalataimat megosztottam a családtagjaimmal is, akik azóta a Doktornő páciensei, és szintén kiváló tapasztalatokkal rendelkeznek a Fehér Gyöngy klinikáról. Jó egészséget kívánunk Önöknek a további munkájukhoz!
Tisztelettel: Horváth Gábor

 

Kedves Doktornő!

Az Internet világának köszönhetően ráleltem a Fehér Gyöngy klinikára! Gyermekkorom óta félelem tölt el a fogászat szó hallatán. A régi, elavult, nem éppen fájdalommentes beavatkozások még jobban fokozták ezt a félelmet. Ezért kerestem egy olyan helyet, ahol az altatásos módszert is alkalmazzák. Nem hittem volna, hogy fogaim rossz állapotát ébren, mindenféle fájdalom érzése nélkül helyre tudják hozni.

A konzultáció alkalmával a doktornő kedvessége, megnyugtatása nagyon sokat jelentett és már valahogy az első beavatkozásra sem félelemmel a szívemben mentem, s csak azon kaptam magam, hogy vártam, teljenek a napok, hetek, amikor is mehetek a következő kezelésre. Biztos vagyok benne, ha előbb találom meg ezt a klinikát a fogaim nem kerülnek ilyen rossz állapotba. Most, két elég komoly kezelés után tudom, hogy jól választottam és szép fogsorral bátran mosolyoghatok majd.
Köszönettel: Papp Béla

 

Régóta járok ide a lányaimmal, hogy rendben tartsuk a fogaikat. Ők most 14 és 17 évesek, egyetlen rossz foguk sincs még, köszönhetően a kezeléseknek! Aki fogorvoshoz jár, tudja, hogy nem olcsó, bizony sok pénzbe kerül. De ha arra gondolok, hogy nekem 15 évesen húzták ki az első elhanyagolt fogamat, akkor azt mondom, a lányaimra megérte ennyit költeni. Esztétika és egészség, ezek fontos értékek és az itteni kezelések mindkettőt megadják!
Üdv: Mizsér Attila

 

Kedves Doktornő!

Nálam talán kevesen tartanak jobban a fogorvostól és ez sajnos meg is látszott a fogaimon. Amikor már egy feltűnő fogam is letört és már mosolyogni sem mertem, végre elhatároztam, hogy lépek.

A félelmeim legyőzésére az altatásos kezelés tűnt a legjobb lehetőségnek, pici babám mellett azonban sokáig úgy gondoltam, hogy nem lehet most ilyet csináltatni. A doktornő szerencsére rácáfolt és az altatással is csak 1 szoptatás maradt ki. A legnehezebb a saját beidegződések legyőzése volt, mert a fogorvosi székben fájdalmat nem éreztem. Az időzítés is tökéletes lett, mert mire a karácsonyi képeslapot csináltattuk, újra önfeledten tudtam mosolyogni.
Köszönöm: Lovász Zsuzsa

Ui: Már nem félek a fogorvostól :)

 

Kedves Doktornő!

Komoly ínysorvadással küszködtem, mely miatt fogaim egy részét el is vesztettem. Tudva azt, hogy a poblémám kezelése és a hiányzó fogak pótlása hosszadalmas és talán fájdalmas lesz, olyan fogászatot kerestem, ahol a kezeléseket altatásban is, magas szakmai színvonalon és gyorsan elvégzik. Sikerült, megtaláltam a Fehér Gyöngy Fogászati Magánrendelőt. Itt a fentieken felül kellemes, nyugodt légkörre és bíztató szavakra is számíthatok.
Tisztelettel: Edelényi János

 

Dr. Győrfi Adrienne a fogorvosom már kb. 6 éve. Nagyon jó szakembernek tartom őt, aki mindig nagy hangsúlyt fektet a szaktudása továbbfejlesztésére, a korszerű műszereire, illetve kellemesen kialakított rendelőjére. Mivel sajnos én, mint páciens nem vagyok „egyszerű”, mivel tartok az ott eltöltött időtől – magyarul félek a fogorvostól -, ezért az sem volt egy utolsó hátrány fogorvosom megválasztásakor, hogy kedves és odafigyelő legyen.

Nálam már a fogkő leszedésére való megjelenés is problémát okoz, mivel sajnos attól is tartok, hogy mennyire fog fájni, ezért az Adrienne tanácsát megfogadva elkezdtem 5 hónaponként kontrollra, illetve fogkő leszedésre járni, hogy minél fájdalom mentesebb legyen. Mivel, ha ezt az 5-6 hónapot betartjuk, így megkíméljük magunkat a kellemetlenségtől, illetve nem utolsó hátrányként előbb tudunk elszabadulni. Egyébként most voltam nála pár napja és pikk-pakk készen voltunk, és NEM FÁJT! Nekem már a következő kontrollra való megjelenési dátumom is megvan!

Üdvözlettel:
Nagyon kellemes Karácsonyt és B.U.É.K. nektek.

 

Kedves Doktornő!

Bár 150 km-ről járok fel Önhöz kezeltetni a fogaimat, egyáltalán nem sajnálom az úttal eltöltött időt. Önöknél nem fáj semmi, és én még az injekció beadását sem éreztem soha! Most már nem félek kezelésre járni, és ezt Önnek köszönhetem.
Hálás betege: Dobrovitz József

 

Tisztelt Doktornő!

Még egyszer szeretnék köszönetet mondani azért a munkáért, amit a számban végzett. Nem fájt semmi, és gyönyörű lett a pótlásom. Végre normálisan tudok rágni. Azt sajnálom, hogy nem előbb találtam meg Önt!
Tisztelettel és köszönettel: Dr. Orosz János

 

Kedves Doktornő!

Nem véletlen, hogy egy fogorvos kollegája küldött Önhöz fogfehérítésre, hiszen tényleg gyönyörű fehérek lettek a fogaim. Nem is gondoltam, hogy egy alkalommal ilyen világos lesz a fogsorom!
Köszönettel: Hámori Gabriella

Türelemmel és teljes szívvel kezel, annak ellenére, hogy nagyon rossz beteg vagyok, de biztonságban érzem magam mindig itt. Na és persze kitűnő szakember! Hálás köszönet mindenért!
Weninger Ágnes

 

Gyerekkorom óta sok problémám van a fogaimmal. Adrienne az első fogorvos, akinél nem fáj még az injekció beadása sem. Nem kell neki elmagyarázni, hogy a kezelt fognak nem csak orvosi értelemben kell jónak lennie, hanem szépnek is kell látszani. Nagyon kevés időm van, és nagyon értékelem, hogy itt a megbeszélt időpontot komolyan veszik, nem kell várni, és amit lehet, egyszerre megcsinálja. Adrienne kiválóan műszerezett, pl. egy gyökérkezelést egyszerre megcsinál, s nem kell többször visszajárni e miatt. Teljes biztonságban érzem magam a kezeiben. Az előbb majdnem elaludtam az injekció beadása és a fúrások közben. Lehet, hogy ide fogok járni relaxálni?
Dr. Bojkó Dóra (ügyvéd)

 

Ezúton szeretném megköszönni a Doktornőnek, hogy az első alkalommal rendbe rakta a gyökérkezelt barna fogamat, amit már évek óta nem mertem senkinek megmutatni, nem mertem mosolyogni. Ezt követően pedig a fogfehérítés során visszaadta a fiatal kori fogsorom fehérségét és kaptam egy nyelvtisztítót is (amiről még nem hallottam) ajándékba.
Lohinai Renáta

 

Estére jöttem: csapolt fog felépítése. Nem éreztem sem az injekciót, sem a fogászati kezelést, pedig még ínyműtét is volt. Már örülök, hogy nem kértem altatást, felesleges lett volna, így sem fájt semmi!
Juhász Anita

 

Kedves Barátom ajánlotta a doktornőt és az óta is csak köszönöm neki. Altatásban vésés után semmire sem emlékszem, fájdalom pedig egyáltalán nem volt. Nagyon, nagyon köszönöm!
Novák Ákos

 

Szeretném megköszönni, hogy itt hozták rendbe a fogaimat, és gyönyörű lett. Most voltam fogfehérítésen, amitől nagyon szépek lettek a fogaim. A kezelés nagyon szórakoztató, fájdalommentes és gyors volt. Mindenkinek ajánlom a doktornőt, és soha többé nem megyek máshoz, csak hozzá.
Seveniuk Gábor

 

Nagyon örülök, hogy „rátaláltam” a doktornőre és egy nagyon komoly szájsebészeti beavatkozás után is büszkén elmondhatom végre 40 évesen, hogy nem félek a fogorvostól, legalábbis a Doktornőtől.

Elhoztam a gyerekeimet is, és őket is meggyőzte a doktornő közvetlensége, és szívesen jönnek még úgy is, hogy egész délutánunk utazással töltjük (170 km!).

Köszönettel és mély tisztelettel:
Juhász Éva, Kónya Gergő, Cintia

Ui: A fiam a foghúzás után megkérdezte, mikor kezdjük el! Ezt nem is kell tovább magyaráznom!

 

Olyan páciensként léptem be első alkalommal a rendelőbe, aki a gyermekfogászaton szerzett régi rossz élmények miatt, már attól elsírtam magam, ha ki kellett nyitnom a számat. A doktornő ezt a fóbiámat maradéktalanul kiirtotta, ma már azt mondom én is, hogy a fogorvosi kezelés egyáltalán nem fájdalmas! (Pedig én komoly feladatot jelentettem). Örök hála ezért.
Nagy Eszter Dóra

 

Fúrás fájdalom nélkül! Nagyon-nagyon szeretném megköszönni a Doktornőnek!!! Utoljára tini koromban voltam fogorvosnál, ami már rég volt! A lyukak nem voltak nagyok, ezért a Doktornő javaslatára megpróbáltam érzéstelenítő nélkül a fúrást! Nagyon jól döntöttünk, EGYÁLTALÁN NEM FÁJT! Még egyszer nagyon köszönöm Doktornő!
Lehel Renáta