Fogpótlás csiszolás nélkül

1. eset

A bal felső két fog (oldalsó metsző és szemfog) hiányát ebben az esetben is csiszolás nélkül, a hiányt határoló 2 fogba rögzített szalag segítségével szüntettük meg. A szalag behelyezése, és a hiányt pótló fogak megformázása egy alkalommal történt a rendelőnkben.

Ilyen volt

Ilyen lett

2. eset

A foghiány melletti egészséges fogakat -a rendelőnkben használt korszerű technikáknak köszönhetően- sok esetben nem kell lecsiszolni. Ennek a fiatal hölgynek az alsó hiányzó frontfogát tömőanyagból formáztuk meg a rendelőben, és egy szalag segítségével rögzítettük a hiányt határoló szomszédos fogakhoz. Amellett, hogy elkerültük a hiányt határoló fogak lecsiszolását, egy alkalommal a rendelőben kiváló esztétikai eredményt értünk el.

Ilyen volt

Ilyen lett

3. eset

A képen látható 2 alsó frontfog hiányát, a beteg kérésére, csiszolás nélkül pótoltuk. A hiányzó frontfogakat ebben az esetben is tömőanyagból formáztuk meg a rendelőben, és a megformázott fogakat ugyancsak egy szalag segítségével rögzítettük a hiányt határoló szomszédos fogakhoz. A fogpótlással egyidejűleg a hiány melletti kicsit mozgó fogakat síneztük. A fogpótlás és a sínezés egy alkalommal készült el a rendelőben, és tökéletes esztétikai eredményt nyújtott.

Ilyen volt

Ilyen lett

4. eset

A képen látható fiatalembert már régóta zavarta, hogy hiányzik oldalt a foga, de ő sem akarta lecsiszoltatni a saját fogait. Rendelőnkben csiszolás nélkül egy szalag segítségével rögzítettük a hiányzó fogat, mely utóbbit tömőanyagból formáztunk a helyszínen. Így a páciensnek várni sem kellett a fogpótlásra, egy alkalommal megoldottuk az őt már régóta zavaró problémáját.

Ilyen volt

Ilyen lett

5. eset

A képen látható fiatal hölgy azzal kereste meg a rendelőnket, hogy szeretné pótoltatni a jobb alsó hiányzó fogát, de nem akarja lecsiszoltatni a hiány mellett lévő fogakat. Annak ellenére, hogy a meglévő fogai is nagyon rossz állapotban voltak, a fog pótlását csiszolás nélkül, a szomszédos fogakba elkészített betéttel oldottuk meg.

Ilyen volt

Ilyen lett

6. eset

Rendelőnk szemlélete, hogy minél kevesebb foganyagot távolítsunk el. Ezért, ebben az esetben a hiányzó fogat úgy pótoltuk, hogy nem csiszoltuk le a pótólandó fog szomszédjait, hanem betétekkel rögzítettük a műfogat a szomszédos fogakba.

Ilyen volt

Ilyen lett

7. eset

A foghiány pótlásához ebben az esetben sem csiszoltuk le a páciens fogait. A rendelőnk fogtechnikusa által elkészített fémmentes hidat a szomszédos fogakba kialakított üregekbe ragasztottuk.

Ilyen volt

Ilyen lett

8. eset

A hiányzó fog pótlását ebben az esetben is, a páciensnek legoptimálisabb megoldással, csiszolás nélkül végeztük. A hiányt határoló fogakba beragasztottuk a fém nélküli esztétikus pótfogat.

Ilyen volt

Ilyen lett

9. eset

A páciens szempontjából a legkedvezőbb megoldást választottuk, nem csiszoltuk le a hiányt határoló fogakat, hanem egy szalag segítségével rögzítettük, a rendelőnkben megformált fogat. A fogpótlás egy óra alatt elkészült a rendelőben.

Ilyen volt

Ilyen lett

10. eset

Fogorvosunk ebben az esetben is úgy készítette el a hiányzó fog (bal felső kettes) fogpótlását, hogy a foghiány melletti fogakat nem csiszolta le, és nem gyökérkezelte. A foghiányt egy alkalommal pótolta, úgy, hogy a hiány melletti fogakba egy üvegszálat rögzített, és erre a szalagra építette fel a hiányzó fogat. Így nem kellett lecsiszolni és gyökérkezelni a fogakat, és lenyomatokat sem kellett venni. A páciensnek is azonnal elkészült a fogpótlása, és csak egy alkalommal kellett eljönnie a fogászati magánrendelőnkbe. A fogpótlás gyönyörű lett!

Ilyen volt

Ilyen lett

11. eset

A foghiány pótlását a szomszédos fogak lecsiszolása nélkül oldottuk meg a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben.

Ilyen volt

Ilyen lett

12. eset

A fogak lecsiszolása nélkül készítettük el ezt a fogpótlást! A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben mindig a legoptimálisabb megoldást választjuk!

Ilyen volt

Ilyen lett

13. eset

Fogpótlás csiszolás nélkül! És még csak észre sem lehet venni! A páciens jobb felső egyes foga hiányzott, amit rendelőnkben a szomszédos fogak csiszolása nélkül pótoltunk. Így a saját fogakat nem károsítottuk! Még eggyel több boldog páciens távozott tőlünk!

Ilyen volt

Ilyen lett

14. eset

Természetes fogpótlás a Fehérgyöngy Fogászaton!
Jól elkészített fogpótlás esetén nem látható a hiányzó fogak pótlása. A képen látható hölgy jobb felső szemfogának és a jobb felső 5-ének a fogpótlása 1 nap alatt készült el, és fogorvosunk nem csiszolta le a foghiányt határoló fogakat.

Ilyen volt

Ilyen lett

15. eset

Az alsó frontfogak hiányát a páciens kérésére fogcsiszolás nélkül oldottuk meg. A hiányzó fogakat egy kis kivehető fogpótlással pótoltuk. Így a szomszédos fogakat nem kellett lecsiszolni, és nem kellett gyökérkezelni. A fogpótlás esztétikus és kényelmes volt a páciens számára.

Ilyen volt

Ilyen lett

16. eset

A páciens nem akarta lecsiszoltatni a fogait, és implantátumot sem szeretett volna. Ezért a kis kivehető klipszet választotta, azóta is imádja. Esztétikailag és funkcionálisan is nagyon elégedett.

Ilyen volt

Ilyen lett

17. eset

Fogcsiszolás, és gyökérkezelés nélkül is lehet nagyon szép esztétikai megoldást találni. A páciens bal felső kettesét pótoltuk a fogak lecsiszolása nélkül. Ez anyagilag is a legkedvezőbb megoldás, és esztétikailag is gyönyörű.

Ilyen volt

Ilyen lett

18. eset

Gyors fogpótlás, a fogak csiszolása nélkül. A képen látható fiatalember esküvőre ment, így nagyon sürgős volt számára a hiányzó fogak pótlása. Rendelőnkben 1 nap alatt készült el a csiszolás nélküli fogpótlása. Boldogan távozott, nagyon hálás volt.

Ilyen volt

Ilyen lett

19. eset

Csiszolás nélküli fogpótlás. Egy nap alatt elkészült a bal felső 2-es foghiányt korrigáló fogpótlás. Láthatatlan fogpótlás.

Ilyen volt

Ilyen lett

20. eset

Fogak nélkül nagyon rosszul érzi magát mindenki. Páciensünk 1 nap alatt fogakhoz jutott. Ezzel megoldottuk az esztétikai problémáját. Persze még folytatjuk a fogászati kezelését, pl. egy fogkőeltávolítással.

Ilyen volt

Ilyen lett

21. eset

A bal felső kettes fog hiányát ebben az esetben is a szomszédos fogak lecsiszolása NÉLKÜL oldottuk meg. A hiányzó fogat a foghiány melletti két szomszédos fogba rögzített szalag segítségével pótoltuk. A hiányzó fogat kerámia tömőanyagból a rendelőben formáztuk meg. A fogpótlás így mindössze egy óra alatt készült el a rendelőnkben.

Ilyen volt

Ilyen lett

22. eset

A jobb felső 2-es fog hiányát csiszolás nélküli fogpótlással pótoltuk. A páciens nem akarta lecsiszoltatni a foghiány melletti fogakat, így ezt a számára legoptimálisabb megoldást választottuk. Kérésére egy kisméretű kivehető fogpótlást készítettünk.

Ilyen volt

Ilyen lett

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra