Fogpótlás csiszolással

1.eset

Letört fog pótlása láthatatlanul!
A saját fognál nincs jobb! Éppen ezért, azt a fogat, ami menthető, meg kell tartani! Egy letört fogat gyönyörűen lehet pótolni, a fog eltávolítása nélkül! Nem kell félni a fog lecsiszolásától, mert egy jól elkészített korona védi a kevés foganyaggal rendelkező fogat.

Fogpótlás csiszolássalFogpótlás csiszolással

 

2.eset

A képen látható fiatal hölgynek széttörtek -a más fogászati rendelőben-, jobb felső gyökérkezelt fogai. Fogfelépítéssel és fogpótlással ragyogó esztétikai eredményt értünk el rendelőnkben.

Fogpótlás csiszolássalFogpótlás csiszolással

 

3.eset

A foghiányt nem csak azért kell pótolni, mert esztétikailag problémát okoz, de a fogaknak a rágásban komoly szerepe van. Fogpótlásaink egy hét alatt készülnek el fogászati rendelőnkben.

Fogpótlás csiszolássalFogpótlás csiszolással

 

4.eset

Fogorvosunk ebben az esetben is úgy készítette el a hiányzó fog (bal felső kettes) fogpótlását, hogy a foghiány melletti fogakat nem csiszolta le, és nem gyökérkezelte. A foghiányt egy alkalommal pótolta, úgy, hogy a hiány melletti fogakba egy üvegszálat rögzített, és erre a szalagra építette fel a hiányzó fogat. Így nem kellett lecsiszolni és gyökérkezelni a fogakat, és lenyomatokat sem kellett venni. A páciensnek is azonnal elkészült a fogpótlása, és csak egy alkalommal kellett eljönnie a fogászati magánrendelőnkbe. A fogpótlás gyönyörű lett!A foghiányt nem csak azért kell pótolni, mert esztétikailag problémát okoz, de a fogaknak a rágásban komoly szerepe van. Fogpótlásaink egy hét alatt készülnek el fogászati rendelőnkben.

Fogpótlás csiszolássalFogpótlás csiszolással

 

5.eset

A képen látható fiatalember jobb felső metszőfoga letört. Kétségbeesve kereste meg a rendelőnket, a minél gyorsabb ellátás érdekében. A fogszínű csappal felépített és lecsiszolt fogra fémmentes koronát készítettünk. A korona 2 nap alatt készült el, a páciens addig ideiglenes koronát kapott.

Fogpótlás csiszolással

 

6.eset

Új betegünk azzal a problémájával keresett meg bennünket, hogy már nem zárnak felül a koronái, és sok fogköve van. A fogkő eltávolítása után a felső frontfogakra fémmentes esztétikus koronákat készítettünk. Az új koronák a páciens saját fogainak tűnnek!

Fogpótlás csiszolással

 

7.eset

Páciensünknek nem csak esztétikailag volt zavaró a jobb felső fogain lévő rosszul záródó híd, de a fogai is fájtak alatta. Kérésére -a fogak gyökérkezelése után- egy gyönyörű hidat készítettünk.

Fogpótlás csiszolással

 

8.eset

Hölgy páciensünk jobb felső frontfoga letörött, és ez komoly esztétikai problémát okozott neki. Ebben az esetben fémkerámia koronával pótoltuk a letört fogat.

Fogpótlás csiszolással

 

9.eset

A már rosszul záródó, esztétikailag mindig is kifogásolható felső fogpótlást, természetes hatású, jól záródó koronákra cseréltük, a páciens legnagyobb megelégedésére.

Fogpótlás csiszolással

 

10.eset

A hiányzó fogakat minden esetben, a fogakat tartó szöveteket nem károsító, természetes hatású fogpótlással kell pótolni.

Fogpótlás csiszolással