Fájdalommentes fogkő eltávolítás Budapesten

Fájdalommentes fogkő eltávolítás Budapesten

Fájdalommentes fogkő eltávolítás Budapesten

A rendelőnk szakemberének a legfőbb célja, hogy nálunk minden fogászati kezelés fájdalommentes legyen, beleértve  a fogkőeltávolítást is.

Miért kell leszedetnie a fogkövet?

A fogkövet azért kell eltávolítani, mert ínygyulladást, ínyvisszahúzódást, csontpusztulást, végül a fogak elvesztését okozza.    És akkor még nem beszéltünk a kellemetlen leheletről.

 Sokan azért nem mennek el fogorvoshoz, mert félnek a fájdalomtól. Nálunk teljesen fájdalommentes a fogkőeltávolítás!

Fájdalommentes fogkő eltávolítás Budapesten

Ha szeretne ápoltabb, fehérebb fogakat, ha meg akarja előzni a fogínysorvadást , ha vérzik az ínye és rossz illatú a szája, akkor keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt!

És, ha azt szeretné, hogy a fogkőeltávolítás fájdalommentes legyen!!!!, akkor jöjjön el hozzánk és szabaduljon meg a fogköveitől!

Az ínykezelések során, a kezdő lépésnek számító ultrahangos fogkő eltávolítással az íny feletti és az íny alatti fogkövek nagy része eltávolítható. A mélyebb ínytasakokból, ahova az ultrahangos műszer már nem ér el, a parodontológiai kürett segítségével lehet a maradék fogkövet eltávolítani.

 Fájdalommentes fogkő eltávolítás Budapesten

Tudom, hogy sokan félnek a fogkő eltávolítástól. Persze, azért mert már rossz tapasztalataik vannak, voltak. DE! Nem nálunk! Nem mindegy, hogy milyen fogkő eltávolító műszerrel szedjük le a fogköveket.

Ha sok fogkő van, akkor egy alkalommal nem lehet eltávolítani a fogkövet, mert vérzik az íny. Ilyenkor több alkalommal kell leszedni a fogkövet! Ki lehet egészíteni a fogkő eltávolítást, más olyan kezeléssel, ami segít abban, hogy a fogakat tartó szövetek rendbe jöjjenek.

Fájdalommentes fogkőeltávolítás!!!

Fájdalommentes fogkőeltávolítás egy új csúcstechnológiás módszerrel! Egy fogorvosi rendelő, ami Önről szól!

Fogorvosunk nagy figyelmet szentel arra, hogy az érzékeny fogaknál, fognyakaknál is fájdalommentes legyen a fogkőlevétel.

Fájdalommentes fogkő eltávolítás Budapesten

Fél a fogkő eltávolítástól? Nálunk teljesen fájdalommentes a fogkőeltávolítás! Sokkal szebbek lesznek a fogai! És a lehelete is kellemes lesz a fogkőeltávolítás után!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk Önt is!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük