Fogkő eltávolítás precízen

Fogkő eltávolítás precízen

Fogkő eltávolítás precízen

Nagyon sok ember szenved a fogkőtől, illetve a fogkő leszedéstől. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben kíméletesen és gyorsan végezzük a fogkő eltávolítását. Egy olyan pasztával polírozzuk a fogakat, amelytől gyönyörűek lesznek. A fogkövet eltávolító ultrahangos készülékünk nagyon finoman “dolgozik”.

A fogkő eltávolítást kiegészítjük egy kezeléssel, ha Ön kéri, a gyémántszemcsés tisztítással. Ennek során egy nagy nyomású víz-levegő-abrazív anyag keverékkel varázsoljuk világosabbá a fogait. Ha egyszer kipróbálja, mindig kérni fogja!

Mectron Intense:

profilaxis por. Fogászati homokfúvóhoz használatos nátrium-bikarbonát alapú tisztító por citromos ízben.

Fogkő eltávolítás precízen

“Voltam már több fogkő eltávolításon, de ilyen fájdalommentes fogkő leszedésem még nem volt. Gyorsan meg voltunk, és gyönyörűek lettek a fogaim. Máshol mindig nagyon érzékenyek voltak a fogaim, amikor leszedték a fogköveimet, de itt semmit sem éreztem!” Páciens vélemény: Kornis Krisztina

Fogkő eltávolítás precízen

Fogászati magánrendelőnkben olyan ultrahangos fogászati eszközt (depurátort) alkalmazunk a fogkőeltávolítás során, amely használatakor Ön nem érez fájdalmat, és a fogak nem károsodnak.

Vektor terápia újdonságnak számít a fogínygyulladás és a fogínysorvadás kezelési lehetőségei között. A Vektor terápia lehetőséget teremt a fogíny egészséges tapadásának helyreállítására.

Vektor terápia a fogkő eltávolításának legkorszerűbb és legkíméletesebb módja. Ez az első olyan ultrahangos fogkő eltávolító berendezés, amely a fog felszínével párhuzamosan végez rezgéseket. Ennek köszönhetően csökken az esetlegesen előforduló fognyaki érzékenység előfordulása. Az eszköz finom rezgései az ínytasak legmélyebb részére is hatással vannak, így a legapróbb fogkő darabok eltávolítására is képes. A kezelés közben a gyökérfelszín nem csak megtisztul, de egy speciális anyaggal bevonásra is kerül, így teljesen sima felszín alakul ki. A sima gyökérfelszín lehetőséget nyújt a fognyaki területen, hogy a fogíny ismét megtapadjon, így a fogíny feszesebbé válik, mely a saját fogak megtartásának az előfeltétele.

Fogkő eltávolítás precízen

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Hozzánk vissza fog jönni, mert a Fehérgyöngy Fogászaton minden fájdalommentes!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük