Kedvezményes fogkő eltávolítás

Kedvezményes fogkő eltávolítás

Kedvezményes fogkő eltávolítás

Ultrahangos fogkő eltávolítás mind az alsó, mind a felső fogíven kedvező áron, 17 000 Ft-ért a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben, Budapesten. Speciális pasztával történik a polírozás! Fehérebbek lesznek a fogai! Fájdalommentes fogászat!

Átlagosan félévente ajánlott, de ez nagyban függ az adott betegre jellemző fogkőképződés mennyiségétől. A fogíny és a fogágy gyulladásos megbetegedéseit a fogak felületére, és az íny szélére lerakodó lepedékben és fogkőben lévő baktériumok okozzák. A körültekintő szájápolás azért fontos, hogy segítségével megelőzhessük a baktériumok okozta, helyi gyulladások kialakulásokat.Ez a gyulladás, amellett, hogy a fogak elvesztését,valamint szájszagot okozhat, potenciális góccá válhat a szervezet számára. Utóbbi állapot azt eredményezi, hogy a gyulladt ínyből a baktériumok bekerülnek a vérkeringésbe, és a szervezet valamely pontján megtelepedve elszaporodnak, és ez által bármely szerv megbetegedését okozhatják. Sokan nem is gondolnák, hogy az ízületeiket és a bőrüket érintő elváltozások és panaszok, illetve a különböző szervi – vese, szív – és érrendszeri megbetegedések okozója sok esetben valamilyen fogászati góc. Ugyanezzel magyarázható számos allergia és a különböző hajproblémák kialakulása is.

Kedvezményes fogkő eltávolítás
Az ultrahangos fogkő eltávolítás során az ultrahang finoman lepattintja a fogköveket, de nem káros a zománcra, mivel annak anyaga jóval keményebb, mint a fogkőé. Az apróbb felrakódásokat is eltávolítja, illetve az ultrahangos készülékkel a fogínytasak mélyebb területeire is el lehet jutni az íny esetleges megsértése nélkül.
A fogköveket hatékonyan csak szakember közreműködésével, a fogászati rendelőben lehet eltávolítani.

Kedvezményes fogkő eltávolítás

A fogkő a fogakon maradó lepedékből és a nyálban oldott ásványi anyagokból képződik. A fogkő a vele érintkező ínyben gyulladást vált ki. Ha ez a gyulladás hosszabb ideig fennáll, a mélyben a csont leépülését vonja maga után. Hosszú távon ez a fogágy pusztulását, illetve a fogak meglazulását okozhatja. Továbbá a fogkő csúnya, és jelentős szerepe van a kellemetlen szájszag kialakulásában. 

Kedvezményes fogkő eltávolítás

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük