Minőségi fogkő eltávolítás

Minőségi fogkő eltávolítás

Minőségi fogkő eltávolítás

Higgye el, hogy létezik fájdalommentes fogkő eltávolítás. Tudom, hogy nagyon sok ember fél a fogkő eltávolítástól, mert fájdalmat okozott más fogászati rendelőben a fogkő leszedés. Emiatt nem mernek elmenni fogorvoshoz. De van olyan módszer, olyan eszköz, amivel nem fáj, amikor eltávolítjuk a fogkövet. Érdemes kipróbálni,, nálunk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nem lesz érzékeny a fogkő leszedés.

Minőségi fogkő eltávolítás

Az emberek 90%-a szenved olyan mindennapos fogászati, ínyproblémától, fogíny vérzéstől, amelyről azt gondolja, hogy megváltoztathatatlan. Az alábbiakban rávilágítunk arra, hogy nagyon sok mindenen lehet, és kell is változtatni.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, és megváltozik a szája állapota, és egyben megváltozik az élete! Eltűnnek a gócbetegségek!

Gyakori problémák, amelyek alapvető szükségleteink kielégítését befolyásolhatják:

  • vérző íny, kellemetlen lehelet
  • elszíneződött fogak
  • mozgó fogak, melyek megnehezíthetik az étkezést
  • kusza fogsor
  • ízületi fájdalom

A jó hír az, hogy ezeken a gondokon rendelőnkben szájhigiénés kezelésekkel tudunk segíteni Önnek!

A fogkő eltávolítással megóvjuk fogait. Mozgó fogait megszilárdítjuk, ha időben keres fel minket.

Sokkal világosabb fogakkal és kellemesebb száj illattal fog távozni tőlünk!

Gyémántszemcsés tisztítás

A szájhigiéniai kezelés egy olyan professzionális kezelés, amely a fogkő és a fogfelszínre lerakódott elszíneződések eltávolításáról szól. A fogkő a fehértől a barna árnyalatán át a fekete színig terjedhet.

A fogkő nem csak esztétikai probléma, hanem nagyon fontos tényező egészségünk szempontjából. A fogkő megtámadja a fogágyat, fogágybetegségeket okoz, és károsítja a fog tartószerkezetét, amely a fog elvesztéséhez vezet.

A szájhigiéniés kezelés alkalmával fogszakorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne ultrahangos fogkő eltávolítást végez, majd lepolírozza a fogfelszíneket.

A fogkő eltávolítás után egy speciális pasztával polírozzuk a fogakat, amitől sokkal szebbek, világosabbak lesznek a fogai.

Minőségi fogkő eltávolítás

Az általunk alkalmazott műszer nem károsítja a fogzománcot, és gyönyörű eredményt biztosít.

Minőségi fogkő eltávolítás

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Nálunk jól fogja érezni magát a fogkőleszedés közben is.

Telefonszám: 06-20/243-41-75

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük