Akciós fogkő eltávolítás!

Akciós fogkő eltávolítás!

Akciós fogkő eltávolítás!

Sokan félnek a fogkő levételtől, pedig a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben teljesen fájdalommentes a fogkő levétel. Fogorvosunk egy olyan ultrahangos készülékkel távolítja el a fogköveket, amely használata nem okoz fájdalmat a fogkőeltávolítás során a páciensnek. A fogkő levétel után egy speciális polírozó pasztával tesszük fehérebbé a fogakat. Az eredmény magáért beszél!! Az érzékeny fogaknál is megoldjuk, hogy Ön ne érezzen fájdalmat!

Akciós fogkő eltávolítás!

A fogkőeltávolítástól nagyon sokan félnek, és nem mernek elmenni a fogorvoshoz. Pedig a fogkő mindent tönkretesz. Tönkreteszi a fogínyt, a fogíny visszahúzódását okozza. Nem csak a fogínyt nyomja le, de elpusztítja a fogakat tartó állcsontot is. Ezért nagyon fontos, hogy időben szedesse le mindenki a fogakat borító fogkövet.

Emellett a fogkő szájszagot is okoz, és esztétikailag csúnyán elszínezi a fogakat.

Fájdalommentes fogkőeltávolítás

Mindenkinek egyéni, hogy mennyi idő alatt képződik a káros mennyiségű fogkő.

A fogkő főleg az alsó fogakon képződik. Amellett, hogy szájszagot okoz, jelentős elszíneződést hoz létre a fogakon. A fogkövet időnként le kel szedetni a fogorvossal!!

Akciós fogkő eltávolítás!

A fogkőlevétel azért teljesen fájdalommentes nálunk, mert a fogkő eltávolításkor az általunk alkalmazott gépi műszer lepattintja a fogakról a fogkövet, és nem sérti a fog felszínét. A rendelőnkben használt ultrahangos fogkőeltávolító eszköz feje nagyon kicsi, emiatt a szűk fogközökbe is könnyen befér.

Akciós fogkő eltávolítás!

A fogorvosoktól, a fogászati kezelésektől nagyon sok ember nagyon fél. Sokan el sem mernek menni a fogorvoshoz.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben minden fogászati beavatkozás teljesen fájdalommentes. Mi nem a fogakat kezeljük, hanem a pácienst, akiről tudjuk, hogy fél a fogászati beavatkozásoktól. Fogorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne empátiával fordul a páciensek felé. A vizsgálatból sem érez semmit, nem okozunk még kellemetlenséget sem.

Altatásban is kérheti a kezelést!

1 óra altatás ára: 25.000Ft. Ön átalussza a fogászati kezelést. Próbálja ki! Várjuk hívását!

Időpont egyeztetés miatt, kérem, hogy hívja a 06202434175-ös telefonszámot!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük