Fogkő eltávolításról vélemények

Fogkő eltávolításról vélemények

Fogkő eltávolításról vélemények

Páciens vélemény: “Idáig elhanyagoltam a fogaimat, de mostantól figyelni fogok mindenre. Nem fájt a fogkő eltávolítás, és gyorsan megvoltunk. Hihetetlen profizmus. Hihetetlen műszerek, kedvesség és empátia. Mindenki mindenre figyel, mindenki kedves.” Fáradiné Nagy Nikolett

Páciens vélemény: “Régóta zavart a fogkő, de féltem elmenni fogorvoshoz. Megtaláltam a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, és annak vezetőjét a Győrfi doktornőt. Nagyon szimpatikus volt már az első látásra. Egyáltalán nem éreztem fájdalmat, és egészen más, tiszta lett a szám. Szépek lettek végre a fogaim. Kár, hogy nem előbb jöttem el ebbe a gyönyörű és barátságos rendelőbe. Ezentúl rendszeresen járok majd ide.:) Köszönök mindent:” Gál Péter

Fogkő eltávolításról vélemények

Páciens vélemény: “Még soha nem szedték le ilyen fájdalommentesen a fogköveimet. Nem gondoltam, hogy van ilyen, hogy nem szenvedek a fogkő leszedés közben. Gyorsan és fájdalommentesen történt. És nem is volt drága. Egyébként is, ez minden pénzt megért volna. Csak ide jövök fogkő leszedésre.” Gorzóné Nagy Mária

Csillogó mosoly és garantáltan egészségesebb fogak a fogkő-eltávolítás specialistától!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Minden fogászati kezelés fájdalommentes! Így a fogkő eltávolítás is!

Fogkő eltávolításról vélemények

Nálunk minden fogászati kezelés fájdalommentes, így a fogkőeltávolítás is! Fogászati rendelőnk magas szakmai színvonalát a 40 éves egyetemi oktatói munkával, tudományos kutatással és legelső sorban a szakmai gyakorlattal megszerzett tapasztalat támasztja alá.

Fogászati magánrendelőnkben olyan ultrahangos fogászati eszközt (depurátort) alkalmazunk a fogkőeltávolítás során, amely használatakor Ön nem érez fájdalmat, és a fogak nem károsodnak.

Vektor terápia újdonság  a fogínygyulladás és a fogínysorvadás kezelési lehetőségei között. A Vektor terápia lehetőséget teremt a fogíny egészséges tapadásának helyreállítására.

Fogkő eltávolításról vélemények

A fogkőlevétel azért teljesen fájdalommentes nálunk, mert a fogkő eltávolításkor az általunk alkalmazott gépi műszer lepattintja a fogakról a fogkövet, és nem sérti a fog felszínét. Ön nem érez fájdalmat!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt!

Telefonszám: 06-20/243-41-75, Hívjon!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük