Fájdalom mentes fogkőeltávolítás Budapest

Fájdalom mentes fogkőeltávolítás Budapest

Fájdalom mentes fogkőeltávolítás Budapest

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben: a célunk az egészséges fogszövetek megóvása, és annak felismerése, hogy az ép természetes fog nem az ember alkotta restaurátum, hanem egy Isten által kitalált műalkotás. Ezért a fogorvos felelőssége megőrizni a biológiai, funkcionális, esztétikai  és mechanikai egyensúlyt a fogszövetek és az alkalmazandó restaurátumok között.

Fájdalom mentes fogkőeltávolítás Budapest

A fogkőlevétel azért teljesen fájdalommentes nálunk, mert a fogkő eltávolításkor az általunk alkalmazott gépi műszer lepattintja a fogakról a fogkövet, és nem sérti a fog felszínét. A rendelőnkben használt ultrahangos fogkőeltávolító eszköz feje nagyon kicsi, emiatt a szűk fogközökbe is könnyen befér. A fogorvosunk által alkalmazott fogkőeltávolító eszköz nagy teljesítményének köszönhetően, a fogkőeltávolítás a mi fogászati rendelőnkben csak rövid időt vesz igénybe. Mi figyelembe vesszük, hogy senki sem szeret sokáig ülni a fogorvosi székben!

Fogorvosunk nagy figyelmet szentel arra, hogy az érzékeny fogaknál, fognyakaknál is fájdalommentes legyen a fogkőlevétel.

Az ínykezelések során, a kezdő lépésnek számító ultrahangos fogkő eltávolítással az íny feletti és az íny alatti fogkövek nagy része eltávolítható. A mélyebb ínytasakokból, ahova az ultrahangos műszer már nem ér el, a parodontológiai kürett segítségével lehet a maradék fogkövet eltávolítani.

A fogkőeltávolítást kiegészíthetjük a gyémántszemcsés tisztítással! Ennek előnyei:

Fájdalom mentes fogkőeltávolítás Budapest

A gyémántszemcsés tisztítás előnyei

  • A fogak tisztítása fényes felületre, elkerülve a zománc sérülését
  • Lehetővé teszi a nehezen elérhető területek jobb elérését
  • Segít a PH savasságának csökkentésében a szájban
  • Az aeroszol hatásának csökkentése és az eszköz eltömődésének veszélye
  • Nátrium és szilícium (SI) mentes
  • A nátrium hiánya lehetővé teszi a betegek kezelését sómentes étrend után
  • Kalcium-karbonát részecskék gömb alakúak

Fájdalom mentes fogkőeltávolítás Budapest

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét.
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban is. Akár a fogkő eltávolítást is, ha Ön ettől fél. vagy már más fogászati rendelőben rossz tapasztalata volt.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük