Ideális fogkő eltávolítás

Ideális fogkő eltávolítás

Ideális fogkő eltávolítás

Bármelyik fogászati kezelés előtt nagyon fontos, hogy ne legyen lepedék, fogkő, ínygyulladás a páciens szájában. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben gyorsan, fájdalommentesen és nagyon eredményesen történik a fogkő eltávolítás.

A szájhigiéniai kezelés egy olyan professzionális kezelés, amely a fogkő és a fogfelszínre lerakódott elszíneződések eltávolításáról szól. A fogkő a fehértől a barna árnyalatán át a fekete színig terjedhet.

A fogkő nem csak esztétikai probléma, hanem nagyon fontos tényező egészségünk szempontjából. A fogkő megtámadja a fogágyat, fogágybetegségeket okoz, és károsítja a fog tartószerkezetét, amely a fog elvesztéséhez vezet.

A szájhigiéniés kezelés alkalmával fogszakorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne ultrahangos fogkő eltávolítást végez, majd lepolírozza a fogfelszíneket. ezek a kezelések fájdalommentesek és gyorsan kivitelezhetőek!

Gyémántszemcsés tisztítás

A professzionális szájhigiénés kezelés befejező lépése a gyémánt tisztítás. Az ultrahangos fogkőeltávolítás után apró fogkődarabkák és elszíneződések még maradhatnak a fogakon. A gyémántszemcsés tisztítási eljárás ezeket távolítja el tökéletesen, továbbá teljesen simává is teszi a fogfelszínt.

Ideális fogkő eltávolítás

A  gyémántszemcsés tisztítási eljárás úgy működik, hogy víz és rendkívül finom “abrazív anyag” keverékét porlasztja rá az eszköz nagy nyomással a fogfelszínre.

Az ízesített anyag még a nehezen tisztítható fogközökbe is bejut, és kíméletesen távolít el minden elszíneződést a fogak felszínéről is.

Használatát követően a száj tökéletes tisztasága érzékelhetővé válik. A kezelés egyáltalán nem fáj, sőt egy kellemes masszírozó hatása van az ínyre.

Az irányított biofilm terápia az egyéni betegdiagnosztikából és a kockázatértékelésen alapuló kezelési protokollokból áll, az optimális eredmények elérése érdekében. Ezen technológiának köszönhetően a kezelés kimagasló kényelmet és hatékonyságot biztosít Önnek a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben.

Ideális fogkő eltávolítás

“Voltam már több fogkő eltávolításon, de ilyen fájdalommentes fogkő leszedésem még nem volt. Gyorsan meg voltunk, és gyönyörűek lettek a fogaim. Itt semmit sem éreztem!” Páciens vélemény: Kornis Krisztina

Ideális fogkő eltávolítás

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk Önt is! Hívjon!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük