Fogkő eltávolítás akció

Fogkő eltávolítás akció

Fogkő eltávolítás akció

Ön miért nem jár el fogkő eltávolításra? Mert fél tőle? Mert szenvedni szokott a fogkő eltávolítás során? Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nem érez fájdalmat, nem érez érzékenységet a fogkő leszedése során.

Fogkő eltávolítás akció

A fogkőlevétel azért teljesen fájdalommentes nálunk, mert a fogkő eltávolításkor az általunk alkalmazott gépi műszer lepattintja a fogakról a fogkövet, és nem sérti a fog felszínét. A rendelőnkben használt ultrahangos fogkőeltávolító eszköz feje nagyon kicsi, emiatt a szűk fogközökbe is könnyen befér. A fogorvosunk által alkalmazott fogkőeltávolító eszköz nagy teljesítményének köszönhetően, a fogkőeltávolítás a mi fogászati rendelőnkben csak rövid időt vesz igénybe. Mi figyelembe vesszük, hogy senki sem szeret sokáig ülni a fogorvosi székben!

Fogorvosunk nagy figyelmet szentel arra, hogy az érzékeny fogaknál, fognyakaknál is fájdalommentes legyen a fogkőlevétel.

Fogkő eltávolítás akció

A fogkőeltávolítás az egyik legfontosabb fogászati beavatkozás. Bármilyen egyéb fogászati kezelés szükséges, ezeket meg kell előznie a fogkőlevételnek. Ugyanakkor a fogkőeltávolítás fontosságára sokan nem gondolnak. Ez nem csak a páciensek hibája. Sajnos a hazai fogorvosok egy része sem fordít kellő figyelmet a páciensek szájhigiénés ellátására és felvilágosítására.

Fogászati rendelőnkben a legfontosabb szempont a megelőzés. Ebben a folyamatban a legelső lépés a professzionális fogtisztítás, ami az ultrahangos fogkő-, és lepedék eltávolításából, a fogak polírozásából áll. E fogászati kezelések által a fogíny egészsége megőrizhető, komolyabb ínyfertőzés vagy fogínygyulladás nem alakul ki.

Nagyon fontos lépés a fogkőeltávolítás után a fogak polírozása. A fogak polírozásával a fogak felszíne simává válik, így lassabban alakul ki a fogkőképződés. Fogászati rendelőnkben a fogkőlevétel és a lepedék eltávolítása után olyan polírozópasztát alkalmaz fogorvosunk, amelytől világosabbakká válnak a fogak. Rendelőnkben a magasnyomású polírozás után további kefés és gumiharangos polírozással szoktuk elérni a végső csillogó eredményt. Ön már a fogkőlevétel után fehérebb fogakkal távozik tőlünk!

Fogkő eltávolítás akció

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük