Új fogkőeltávolítás!

Új fogkőeltávolítás!

Új fogkőeltávolítás!

Felejtse el félelmét a fogkőeltávolítástól! A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben minden fogászati kezelés fájdalommentes, így a fogkő eltávolítás is! Nálunk gyorsan és fájdalommentesen történik a fogkő leszedése. nagyon sok új páciens számol be arról, hogy máshol nem ilyen gyorsan és fájdalommentes kezelésben volt részük. És az eredmény magáért beszél! A fogkőeltávolítás után sokkal világosabbak és szebbek lesznek a fogai!

Új fogkőeltávolítás!

A fogkőeltávolítás az egyik legfontosabb fogászati beavatkozás. Bármilyen egyéb fogászati kezelés szükséges, ezeket meg kell előznie a fogkőlevételnek. Ugyanakkor a fogkőeltávolítás fontosságára sokan nem gondolnak. Ez nem csak a páciensek hibája. Sajnos a hazai fogorvosok egy része sem fordít kellő figyelmet a páciensek szájhigiénés ellátására és felvilágosítására.

Fogászati rendelőnkben a legfontosabb szempont a megelőzés. Ebben a folyamatban a legelső lépés a professzionális fogtisztítás, ami az ultrahangos fogkő-, és lepedék eltávolításából, a fogak polírozásából áll. E fogászati kezelések által a fogíny egészsége megőrizhető, komolyabb ínyfertőzés vagy fogínygyulladás nem alakul ki.

Nagyon fontos lépés a fogkőeltávolítás után a fogak polírozása. A fogak polírozásával a fogak felszíne simává válik, így lassabban alakul ki a fogkőképződés. Fogászati rendelőnkben a fogkőlevétel és a lepedék eltávolítása után olyan polírozópasztát alkalmaz fogorvosunk, amelytől világosabbakká válnak a fogak. Rendelőnkben a magasnyomású polírozás után további kefés és gumiharangos polírozással szoktuk elérni a végső csillogó eredményt. Ön már a fogkőlevétel után fehérebb fogakkal távozik tőlünk!

Új fogkőeltávolítás!

Néhány esetben az ultrahangos fogkőeltávolítás során előfordulhat fognyaki érzékenység, hiszen pont azon a területen történik a kezelés, ahonnan a fogkő lenyomta a fogínyt, szabaddá téve ez által a jóval érzékenyebb fognyaki, foggyökéri felszínt. Olyan páciens is van, akinek a fogkőlevétel fájdalmat okozna. Ez utóbbi esetben fogorvosunk a fogkőeltávolítást fogászati érzéstelenítő beadása után végzi, hogy a fogkőeltávolítás ilyen esetben is fájdalommentes legyen.

Új fogkőeltávolítás!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Nálunk jól fogja érezni magát! Hívjon!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük