Fogkő eltávolítások fájdalommentesen

Fogkő eltávolítások fájdalommentesen

Fogkő eltávolítások fájdalommentesen

Hogyan zajlik a rendelőben az ultrahangos fogkő eltávolítás?

A fogorvos Dr. Győrfi Adrienne un. ultrahangos depurátort használ az eljárás, a fogkő eltávolítás során. A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről, anélkül, hogy a fogzománcot károsítaná. Ezt követően a fogak felszínét simára polírozzuk, melynek hatására a fogak színe világosodik, csillogóbbá válnak és ellenállóbak lesznek a lepedékkel, baktériumokkal szemben.

Fogkő eltávolítások fájdalommentesen

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a fogkő eltávolítás kíméletes és teljesen fájdalommentes.

Fogkő eltávolítások fájdalommentesen

Tudom, hogy sokan félnek a fogkő eltávolítástól. Persze, azért mert már rossz tapasztalataik vannak, voltak. DE! Nem nálunk! Nem mindegy, hogy milyen fogkő eltávolító műszerrel szedjük le a fogköveket.

Ha sok fogkő van, akkor egy alkalommal nem lehet eltávolítani a fogkövet, mert vérzik az íny. Ilyenkor több alkalommal kell leszedni a fogkövet! Ki lehet egészíteni a fogkő eltávolítást, más olyan kezeléssel, ami segít abban, hogy a fogakat tartó szövetek rendbe jöjjenek.

Fájdalommentes fogkőeltávolítás!!!

Fájdalommentes fogkőeltávolítás egy új csúcstechnológiás módszerrel! Egy fogorvosi rendelő, ami Önről szól!

Fogorvosunk nagy figyelmet szentel arra, hogy az érzékeny fogaknál, fognyakaknál is fájdalommentes legyen a fogkőlevétel.

A Vektor terápia azonban tovább lép. Segítségével a mechanikusan megtisztított felszínek teljesen simává polírozhatóak, mélyen, az íny alatti területeken is. Miután a sima felszín nem kedvez a baktériumoknak, így az újabb gyulladás kialakulására kevés az esély. A rendszeres Vektor kezeléssel a kedvező, stabil eredmény sokáig fenntartható, a meglazult fogak stabilitása fokozható.

A Vektor terápiát kiegészíthetjük lézerkezeléssel is. A két terápia két különböző oldalról segíti a fogíny, a fogágy gyógyulását. A lézer elősegíti a regenerációt.

Fél a fogkő eltávolítástól? Nálunk teljesen fájdalommentes a fogkőeltávolítás! Sokkal szebbek lesznek a fogai!

És a lehelete is kellemes lesz a fogkőeltávolítás után! Tisztának, üdének érzi a száját.

Fogkő eltávolítások fájdalommentesen

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük