Fogkő eltávolítás árak

Fogkő eltávolítás árak

Fogkő eltávolítás árak

AFehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben  nagyon kedvező áron távolítjuk el a fogköveket!

Rendelőnkben 17 ezer Ft-ba kerül az alsó,-és felső fogsor fogairól történő fogkő eltávolítás.

Nagyon sokan félnek a fogkő eltávolítástól, mert rossz tapasztalataik vannak. Mikor eljönnek a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe, el sem hiszik, hogy a mi műszereinkkel fájdalommentesen tudjuk eltávolítani a fogkövet. Miután bíznak a Dr. Győrfi Adrienne-ben, kipróbálják. És mindenki elmondja, hogy neki még így nem szedték le a fogköveket. Hogy semmit sem éreztek, nem fájtak a fognyakaknál sem, és egyáltalán nem volt érzékenység a fogkő eltávolítás során. Van ilyen? Teszik fel a kérdést. És elmondják, hogy innentől kezdve csak a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe fognak járni, bármilyen fogászati kezelésre.

Fogkő eltávolítás árak

Az egyik legalapvetőbb, mindenki számára ismerős problémát a fogkő jelenti. Azért is fontos ezt kihangsúlyozni, mert bár szinte minden ember szájában képződik fogkő, sokan nem törődnek vele. Vagy azért, mert olyan helyen van a fogkő, ahol mások nem látják, vagy, mert annak eltávolítását csupán esztétikai, de nem egészségügyi szempontból nézik. A kisebbik rossz érvként még talán el is lehetne fogadni, hogy az esztétika néhányak számára nem elsődleges szempont, azonban az egészségnél már semmi sem lehet fontosabb, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy sajnos, sokan egyáltalán nincsenek tisztában a fogkő szájhigiénés ártalmaival. A fogkő egy igen alattomos és káros jelenség, mivel kitűnő táptalajt biztosít a baktériumok számára. Ezek kezdetben fogínygyulladáshoz, később a fogágy gyulladásához, illetve pusztulásához is vezethetnek, és mindez, mint egy láncreakciót beindítva, a fogak kilazulását, végül pedig azok elvesztését is okozhatják.

Fogkő eltávolítás árak

A jó hír az, hogy ezeken a gondokon rendelőnkben szájhigiénés kezelésekkel tudunk segíteni Önnek!

A fogkő eltávolítással megóvjuk fogait. Mozgó fogait megszilárdítjuk, ha időben keres fel minket.

Fogkő eltávolítás árak

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Nálunk egyik fogászati kezelés sem fáj! Várjuk Önt is!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

 

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük