Fogkőeltávolítás ára

Fogkőeltávolítás ára

Fogkőeltávolítás ára

A fogkőlevétel (ami nálam többet jelent, mint csupán fogkőlevétel, mert egy általam összekevert pasztával polírozom utána a fogakat) 17.000 Ft-ba kerül. Az általam használt készülék nagyon kíméletesen”dolgozik”, minden páciensem nagyon szereti.

Van egy másik, plusz kezelés is, a gyémántszemcsés tisztítás, ez még esztétikusabbá teszi a fogakat, nagyon látványos kezelés. Ez plusz  9.000 Ft-ba kerül. Természetesen ez nem kötelező, csak, ha Ön kéri.

Csak készpénzzel tud fizetni a rendelőben.

Fogkőeltávolítás ára

Ez a fajta fogfehérítés a fogászati rendelőnkben használt fogpolírozópasztának és egy általunk alkalmazott professzionális fogpolírozó készüléknek köszönhető.

A professzionális szájhigiénés kezelés kiegészítő lépése lehet a gyémántszemcsés tisztítás, ugyanis az ultrahangos fogkőeltávolítással sok esetben a fogelszíneződések nem tűnnek el. A gyémántszemcsés tisztítás ezt a problémát orvosolja, segítségével simábbak és sok esetben fehérebbek lehetnek fogai. Plusz az íny alól is el tudjuk távolítani a baktériumokat.

A citrom ízesítésű tisztító por a fogfelszín károsítása nélkül távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket és a foglepedéket is. Ez a kezelés a dentálhigiéné területéhez tartozik. Ennek a dentálhigiénés kezelésnek elsődleges célja, hogy a nehezen hozzáférhető behúzódások és barázdák is teljes mértékben megtisztításra kerüljenek. A gyémántszemcsés kezelés folyamán nagy nyomású vízsugárral apró szemcséjű abrazív anyagot fújunk a fogakra, mely a nehezen elérhető helyekre is bejut. A végeredmény sima, csillogó fogak és egy elégedett mosolyú páciens.

Fogkőeltávolítás ára

A Vektor terápia újdonságnak számít a fogínygyulladás és a fogínysorvadás kezelési lehetőségei között. Ezzel a fogászati kezeléssel meg tudjuk tartani az Ön saját fogait, csontpusztulás esetén is! A Vektor terápia lehetőséget teremt a fogíny egészséges tapadásának a helyreállítására és a saját fogak megtartására.

A Vektor terápia az íny alatti fogkő eltávolításnak a legkorszerűbb és legkíméletesebb módja. Ez az első olyan ultrahangos fogkő eltávolító berendezés, amely a fog felszínével párhuzamosan végez rezgéseket. Ennek köszönhetően csökken az esetlegesen előforduló fognyaki érzékenység előfordulása.

Fogkőeltávolítás ára

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászatot!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük