Fogkőeltávolítás fájdalommentesen!

Fogkőeltávolítás fájdalommentesen!

Fogkőeltávolítás fájdalommentesen!

Nap, mint nap tapasztalom, hogy az emberek nagyon félnek a fogkő eltávolítástól. Rossz tapasztalataik vannak, mert más fogászati rendelőben kellemetlen érzéssel járt a fogkőeltávolítás. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben professzionális ultrahangos készüléket használunk a fogkő eltávolításra. Ezzel fájdalommentesen és nagyon gyorsan távolítjuk el a fogköveket!

Fogkőeltávolítás fájdalommentesen!

Ahogyan a testünk minden egyes porcikája igényli a törődést és a gondos odafigyelést, úgy nincs ez másként a fogainkkal sem. Ahhoz azonban, hogy a fogak egészségét megőrizhessük, nem elég csupán mosnunk őket és rendszeres fogorvosi kontrollra járnunk. Hiszen a fogak ápolásához elengedhetetlen tisztában lennünk a helyes szájápolási technikával is.

Fogkőeltávolítás fájdalommentesen!

Az egyik legalapvetőbb, mindenki számára ismerős problémát a fogkő jelenti. Azért is fontos ezt kihangsúlyozni, mert bár szinte minden ember szájában képződik fogkő, sokan nem törődnek vele. Vagy azért, mert olyan helyen van a fogkő, ahol mások nem látják. Vagy, mert annak eltávolítását csupán esztétikai, de nem egészségügyi szempontból nézik. A kisebbik rossz érvként még talán el is lehetne fogadni, hogy az esztétika néhányak számára nem elsődleges szempont, azonban az egészségnél már semmi sem lehet fontosabb, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy sajnos, sokan egyáltalán nincsenek tisztában a fogkő szájhigiénés ártalmaival.

Fogkőeltávolítás fájdalommentesen!

A fogkő egy igen alattomos és káros jelenség, mivel kitűnő táptalajt biztosít a baktériumok számára. Ezek kezdetben fogínygyulladáshoz, később a fogágy gyulladásához, illetve pusztulásához is vezethetnek, és mindez, mint egy láncreakciót beindítva, a fogak kilazulását, végül pedig azok elvesztését is okozhatják. A fogkő ráadásul duplán is veszélyezteti a szánk egészségét, hiszen nem csak a fogíny felett, hanem az alatta is képződhet, eltávolítását pedig szigorúan szakorvosi tudásra kell bízni. Egy másik, szintén nem elhanyagolható szájhigiénés probléma a lepedékképződés, ami a fog szuvasodását okozza, kivédeni pedig csak a helyes fogmosási technika elsajátításával lehetséges.

A fogkő eltávolításához egy professzionális, nagyfrekvenciás készülékre van szükség.Ez az úgy nevezett ultrahangos depurátor.

Telefonszám: 06202434175

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük