Fogkőeltávolítás sürgősséggel?

Fogkőeltávolítás sürgősséggel?

Fogkőeltávolítás sürgősséggel?

Kedves Pácienseink!

A koronavírus járvány miatt, egy népegészségügyi határozat értelmében visszavonásig nem végezhető fogászati ellátás, csak akut esetben. Kérjük szíves megértésüket! Kérdésükkel továbbra is nyugodtan forduljanak hozzánk a +36 20 243 4175-ös telefonszámon.

Üdvözlettel:
Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Fogkőeltávolítás sürgősséggel?

Abban az esetben, ha a fogkő súlyos fokú ínygyulladást, masszív vérzést és/vagy foglazulást eredményez fogorvoshoz kell fordulnia!

Ugyanakkor a Népegészségügyi Központ 2020. március 17.-től megtiltotta a fogászatoknak a betegek ellátását. Fogászati kezelésre csak akut esetben kerülhet sor. Kérjük, hogy az Ön és a többi páciens érdekében csak akut panasz esetén forduljanak hozzánk!

Csak sürgősségi fogászat!

Mint minden vírust, a koronavírust is komolyan kell vennünk, elbagatellizálni nem szabad. Az influenzához hasonlóan a koronavírus COVID-19 is cseppfertőzéssel terjed, ami lázzal, száraz köhögéssel, légszomjjal, fáradékonysággal, izomfájdalommal jár. A tünetek az esetek nagy részében enyhék, a szokásos megfázáshoz hasonlóak, leginkább csak az esetek 20 százalékában alakulnak ki súlyos tünetek. Ekkor légzési elégtelenség, tüdőgyulladás, szervi elégtelen működés is felléphet.

Fogkőeltávolítás sürgősséggel?

Kérjük minden páciensünket, hogy amennyiben beteg, vagy betegnek érzi magát, vagy influenzás beteget ápol, vagy mostanában repülőn utaztak, vagy a közelmúltban koronavírus fertőzött országban jártak, úgy a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében kérjük, 14 napig ne keressék fel rendelőnket a saját és rendelőnk dolgozóinak egészsége érdekében a járványra való tekintettel. Rendelőnkben egészséges pácienseket tudunk kezelni. A járvány terjedésének megakadályozása közös érdekünk.

A járványveszély egyik mellékhatása, hogy az egészségügy a vírustól megbetegedettekre fókuszál, és csak a halaszthatatlan beavatkozásokat, vizsgálatokat végzi el.

A fogászati kezelés során, például a víz- és levegőhűtéssel nagy fordulatszámon működő eszközök használatakor mikroorganizmusokat tartalmazó aeroszol képződik, amely több órán keresztül a levegőben maradhat. Ez nem csak a személyzetre lehet veszélyes, hanem a rendelőben megjelenő következő betegekre is.

Amennyiben fogászati időpontjának lemondását választja, abban az esetben kollégáink segítségével nyugodtan foglaljon időpontot későbbre.

Fogkőeltávolítás sürgősséggel?

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt! Várjuk!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük