Sürgősen fogkőeltávolítás

Sürgősen fogkőeltávolítás

Sürgősen fogkőeltávolítás

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő állandó fogászati ellátást és segítséget nyújt vészhelyzetekben, hirtelen fellépő probléma és kellemetlen érzés esetén! Szakrendelőnk fogorvosai a legkiválóbb szakemberekhez méltóan a legjobb minőségű alapanyagokkal és professzionális eszközökkel dolgoznak, hogy a legmagasabb színvonalú fogászati ellátást nyújthassák Önnek. Maximális odafigyeléssel, kedvező árakkal, garantált minőséggel várjuk volt és leendő pácienseinket fogászati rendelőnkben.

Ha a fogkő fekélyes gyulladást, masszív vérzést okoz, és/vagy a fogak meglazulásához vezet, akkor minél előbb fel kell keresnie egy fogorvost!

Sürgősen fogkőeltávolítás

Közös érdekünk, hogy a korona vírus okozta járványon minél előbb túljussunk és az élet a megszokott kerékvágásba térhessen vissza. Ennek legfontosabb eszköze, hogy minél kevesebb ember-ember találkozás történjen.

Ezért rendelőnk március 16-tól bizonytalan ideig az EMMI kiadott rendeletével összhangban kizárólag valóban sürgős eseteket lát el, a rendelet nem sürgős esetek ellátását egyértelműen megtiltja!

A fogászati kezelések során alkalmazott vízhűtésnél képződő aerosol komoly veszélyt jelent, mind a páciensekre, mind a személyzetre nézve. A sürgős esetek ellátása után a fertőtlenítési protokoll kivitelezése a szokásosnál lényegesen hosszabb időt vesz igénybe, ezért lényegesen kevesebb orvos- páciens találkozásra van lehetőség.

Kérjük a fentiek felelősségteljes tudomásulvételét, és valóban csak sürgős esetben keressék fel rendelőnket!

A fogászati ellátás szoros kontaktusnak minősül, ezért kérünk mindenkit, hogy felelősen gondolkodva sürgősségi fogászati ellátásra jelentkezéskor:
hőemelkedés, láz, köhögés, nehézlégzés, torokfájás, fejfájás, általános gyengeség meglétét feltétlenül jelezzék bejelentkezéskor!
Emellett kérjük azt is jelezze, hogy ha az utóbbi 14 napban kontaktusba került olyan emberrel, aki feltehetően koronavírussal fertőzött.

A rendelőbe kérjük, kísérő nélkül érkezzen, megérkezés után rögtön mosson kezet a kihelyezett fertőtlenítővel.

A váróban egyszerre csak egy páciens tartózkodhat, amennyiben valaki már tartózkodik a váróban, kérjük, hogy az udvaron várakozzon.

Kérünk mindenkit, hogy vegye nagyon komolyan és tartsa be az általunk és az egészségügyi hatóságok által hozott intézkedéseket, hogy mielőbb túljussunk ezen a nehéz helyzeten!

Sürgősen fogkőeltávolítás

Megszünteti az ínygyulladást.

Sürgősen fogkőeltávolítás

Várjuk Önt! Telefonszám:06202434175

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük