Gyémántszemcsés tisztítás

Gyémántszemcsés tisztítás

Gyémántszemcsés tisztítás

Az emberek 90%-a szenved olyan mindennapos fogászati, ínyproblémától, fogíny vérzéstől, amelyről azt gondolja, hogy megváltoztathatatlan. Az alábbiakban rávilágítunk arra, hogy nagyon sok mindenen lehet, és kell is változtatni.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, és megváltozik a szája állapota, és egyben megváltozik az élete! Eltűnnek a gócbetegségek!

Gyakori problémák, amelyek alapvető szükségleteink kielégítését befolyásolhatják:

  • vérző íny, kellemetlen lehelet
  • elszíneződött fogak
  • mozgó fogak, melyek megnehezíthetik az étkezést
  • kusza, rendezetlen fogsor
  • ízületi fájdalom

A jó hír az, hogy ezeken a gondokon rendelőnkben szájhigiénés kezelésekkel tudunk segíteni Önnek!

Gyémántszemcsés tisztítás

A szájhigiéniai kezelés egy olyan professzionális kezelés, amely a fogkő és a fogfelszínre lerakódott elszíneződések eltávolításáról szól. A fogkő a fehértől a barna árnyalatán át a fekete színig terjedhet.

A fogkő nem csak esztétikai probléma, hanem nagyon fontos tényező egészségünk szempontjából. A fogkő megtámadja a fogágyat, fogágybetegségeket okoz, és károsítja a fog tartószerkezetét, amely a fog elvesztéséhez vezet.

A szájhigiéniés kezelés alkalmával fogszakorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne ultrahangos fogkő eltávolítást végez, majd lepolírozza a fogfelszíneket.

Gyémántszemcsés tisztítás

A professzionális szájhigiénés kezelés befejező lépése a gyémánt tisztítás. Az ultrahangos fogkőeltávolítás után apró fogkődarabkák és elszíneződések még maradhatnak a fogakon. A gyémántszemcsés tisztítási eljárás ezeket távolítja el tökéletesen, továbbá teljesen simává is teszi a fogfelszínt.

A  gyémántszemcsés tisztítási eljárás úgy működik, hogy víz és rendkívül finom “abrazív anyag” keverékét porlasztja rá az eszköz nagy nyomással a fogfelszínre.

Az ízesített anyag még a nehezen tisztítható fogközökbe is bejut, és kíméletesen távolít el minden elszíneződést a fogak felszínéről is.

Használatát követően a száj tökéletes tisztasága érzékelhetővé válik. A kezelés egyáltalán nem fáj, sőt egy kellemes masszírozó hatása van az ínyre.

Gyémántszemcsés tisztítás

Az irányított biofilm terápia az egyéni betegdiagnosztikából és a kockázatértékelésen alapuló kezelési protokollokból áll, az optimális eredmények elérése érdekében. Ezen technológiának köszönhetően a kezelés kimagasló kényelmet és hatékonyságot biztosít Önnek a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük