Prémium fogkő eltávolítás

Prémium fogkő eltávolítás

Prémium fogkő eltávolítás

Sajnos sokan félnek a fogkő eltávolítástól, mert számos rossz tapasztalatuk van az embereknek. De! Higgye el, hogy létezik kíméletes fogkő eltávolítás is. Amikor Ön nem érez fájdalmat, amikor leszedjük a fogkövét. Próbálja ki, nem fog csalódni!

Prémium fogkő eltávolítás

Nap, mint nap tapasztalom, hogy az emberek nagyon félnek a fogkő eltávolítástól. Nagyon rossz tapasztalataik vannak, mert más fogászati rendelőben kellemetlen érzéssel, fájdalommal járt a fogkőeltávolítás. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben egy fájdalommentes, professzionális ultrahangos készüléket használunk a fogkő eltávolítására. Ezzel fájdalommentesen és nagyon gyorsan távolítjuk el a fogköveket!

Sokan csodálkoznak, hogy gyorsan túl vagyunk a fogkő eltávolításon. Egy speciális pasztával polírozzuk a fogakat. Amikor Ön megnézi az eredményt, elcsodálkozik. Gyorsan és fájdalommentesen érjül el azt, hogy szép világosak lesznek a fogai.

Prémium fogkő eltávolítás

A fogkő egy igen alattomos és káros jelenség, mivel kitűnő táptalajt biztosít a baktériumok számára. Ezek kezdetben fogínygyulladáshoz, később a fogágy gyulladásához, illetve pusztulásához is vezethetnek, és mindez, mint egy láncreakciót beindítva, a fogak kilazulását, végül pedig azok elvesztését is okozhatják. A fogkő ráadásul duplán is veszélyezteti a szánk egészségét, hiszen nem csak a fogíny felett, hanem az alatta is képződhet, eltávolítását pedig szigorúan szakorvosi tudásra kell bízni. Egy másik, szintén nem elhanyagolható szájhigiénés probléma a lepedékképződés, ami a fog szuvasodását okozza, kivédeni pedig csak a helyes fogmosási technika elsajátításával lehetséges.

Ahhoz azonban, hogy a fogak egészségét megőrizhessük, nem elég csupán mosnunk őket és rendszeres fogorvosi kontrollra járnunk. Mi megtanítjuk a megfelelő szájápolásra is! tanácsaink hatására megváltozik az élete!

Prémium fogkő eltávolítás

A fogkő eltávolításához egy professzionális, nagyfrekvenciás készülékre van szükség. Ez az úgy nevezett ultrahangos depurátor. DE! Nem egyforma az ultrahangos készülék a különböző fogászati rendelőkben.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben Ön semmit sem érez, nincs érzékenység, minden fájdalommentes. Még a fogkő eltávolítás is! Próbálja ki, minden rendben lesz! Hívjon minket! Várjuk!

Telefonszám: 06202434175

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük