Tökéletes mosoly

Tippek a tökéletes mosolyért

Legyen tökéletes a mosolyunk a Karácsonyi Ünnepek alatt is!

1. Rendszeresen járjon el professzionális szájtisztításra!

Ultrahangos fogkő eltávolítással megelőzheti fogai szuvasodását, a fogakat tartó szövetek pusztulását. A fogkőlevétel utáni polírozással megakadályozzuk, hogy a baktériumok megtapadjanak a fogain, és egyben leheletét is frissé, üdévé varázsoljuk.

2. Szeretné mosolyával megnyerni a világot?

Lehengerlő lesz a mosolya, ha kifehérítjük fogait a magánrendelőnkben!

3. Cseréltesse ki régi amalgám töméseit!

Az amalgám napjaink fogászatában átadta helyét a modern fogszínű tömőanyagoknak. Cseréltesse ki régi amalgámtöméseit, hogy fogai esztétikusabbak legyenek.

4. Ne hagyja, hogy letört fogai elcsúfítsák a mosolyát!

Jöjjön el a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe, ahol letört fogait fogfelépítő tömőanyagokkal kiegészítjük, eredeti állapotába visszaépítjük.

5. Porcelán héjjal az esztétikus mosolyért!

Porcelán héjjal eltüntethetjük a helyzeti rendellenességeket, a formai hibákat vagy az elszíneződéseket. Az eredmény: csodálatosan ragyogó, természetes hatású fogsor.

7. Cseréltesse le régi koronáit esztétikus, természetes hatású koronákra!

Ne várja meg, hogy a régi koronái alatt tönkre menjenek a fogai! Időben cseréltesse le a rosszul záródó koronákat, hiszen ezzel megóvja a saját fogait. Helyettesítse régi, elszíneződött, elsötétült szélű koronáit és hídjait a legmodernebb, ragyogóan fehér, vállas kidolgozású koronákkal.

8. Fogbeültetéssel elkerülhető a fogak lecsiszolása!

A műgyökér beültetés ma már mindenki számára elérhető valóság. Már nem kell ép fogakat hidak kedvéért lecsiszolni, és szakíthat a kivehető fogpótlás kellemetlenségeivel is.

10. Kérjen időpontot még ma!

Hívjon minket vagy küldjön emailt nekünk! Rendelőnk munkatársai szeretettel várják Önt, hogy megoldhassák fogászati problémáit. Mindent megtesznek az Ön tökéletes mosolyáért.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük