Tökéletes mosoly

Legyen tökéletes a mosolyunk a Karácsonyi Ünnepek alatt is!

1. Rendszeresen járjon el professzionális szájtisztításra!

Ultrahangos fogkő eltávolítással megelőzheti fogai szuvasodását, a fogakat tartó szövetek pusztulását. A fogkőlevétel utáni polírozással megakadályozzuk, hogy a baktériumok megtapadjanak a fogain, és egyben leheletét is frissé, üdévé varázsoljuk.

2. Szeretné mosolyával megnyerni a világot?

Lehengerlő lesz a mosolya, ha kifehérítjük fogait a magánrendelőnkben!

3. Cseréltesse ki régi amalgám töméseit!

Az amalgám napjaink fogászatában átadta helyét a modern fogszínű tömőanyagoknak. Cseréltesse ki régi amalgámtöméseit, hogy fogai esztétikusabbak legyenek.

4. Ne hagyja, hogy letört fogai elcsúfítsák a mosolyát!

Jöjjön el a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe, ahol letört fogait fogfelépítő tömőanyagokkal kiegészítjük, eredeti állapotába visszaépítjük.

5. Porcelán héjjal az esztétikus mosolyért!

Porcelán héjjal eltüntethetjük a helyzeti rendellenességeket, a formai hibákat vagy az elszíneződéseket. Az eredmény: csodálatosan ragyogó, természetes hatású fogsor.

7. Cseréltesse le régi koronáit esztétikus, természetes hatású koronákra!

Ne várja meg, hogy a régi koronái alatt tönkre menjenek a fogai! Időben cseréltesse le a rosszul záródó koronákat, hiszen ezzel megóvja a saját fogait. Helyettesítse régi, elszíneződött, elsötétült szélű koronáit és hídjait a legmodernebb, ragyogóan fehér, vállas kidolgozású koronákkal.

8. Fogbeültetéssel elkerülhető a fogak lecsiszolása!

A műgyökér beültetés ma már mindenki számára elérhető valóság. Már nem kell ép fogakat hidak kedvéért lecsiszolni, és szakíthat a kivehető fogpótlás kellemetlenségeivel is.

10. Kérjen időpontot még ma!

Hívjon minket vagy küldjön emailt nekünk! Rendelőnk munkatársai szeretettel várják Önt, hogy megoldhassák fogászati problémáit. Mindent megtesznek az Ön tökéletes mosolyáért.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra

0 válaszok

Szólj hozzá

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük