A fogfehérítés rejtelmei

A fogfehérítés rejtelmei

A fogfehérítés rejtelmei

A Fehérgyöngyben végzett fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára garancia a rendelőt vezető szakorvos – a fogorvosok által a fogfehérítés szaktekintélyének tartott – Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens szaktudása.

Akinek nevéhez nem csak temérdek, világszerte elégedett páciens, de az egyetlen létező magyar nyelvű, fogfehérítésről szóló szakkönyv, a “Professzionális fogfehérítés” is fűződik. Ez a Semmelweis Egyetemen ma ajánlott tankönyvnek számít.

A fogfehérítés rejtelmei

Az elszíneződött fog csúnya, bár a fogak állapota ugye nem csak hiúsági kérdés.

A fogfehérítés rejtelmei

A Fehérgyöngyben a fogfehérítést egy egyedülálló és forradalmian új technológiával, a világon “power bleaching” néven ismert eljárással végezzük. Ez egy, a ma ismert leghatékonyabb fogfehérítési módszer, mely minden más, hazánkban ismert eljárással ellentétben, semmilyen fájdalommal és kellemetlenséggel nem jár együtt.

MI AZ ELŐNYE ENNEK AZ ELJÁRÁSNAK A KORONÁKKAL SZEMBEN?

Nem kell lecsiszolni az elszíneződött fogakat és a tévhittel ellentétben a fogfehérítés a fogzománcot sem károsítja, ráadásul mindössze egy órát vesz igénybe.

FEHÉR FOGAK MÁR EGY ÓRA ALATT?

Igen, nálunk a fogak fehérítésére már egy óra is elegendő. Az eljárást megelőzően elvégzünk egy szájhigiénés kezelést, amely során nem csak a fogkövet, hanem a fog szuvasodását okozó lepedéket is eltávolítjuk. A fogkő eltávolítás során az ultrahangos készülék fájdalom nélkül távolítja el a lerakódott lepedéket, elszíneződéseket, fogkövet. Miközben vízzel mossa, hűti a fogakat. Ez a kezelés egyáltalán nem fájdalmas! Itt jegyezném meg, hogy a fogkő eltávolítást legalább félévente célszerű megismételni, a fogak épségének és szépségének megőrzése érdekében.

A fogkő eltávolítása után minden esetben szükség van a fogfelszínek speciális polírozó anyaggal történő áttisztítására, amelyet az e célra szolgáló gumiharangokkal és kefékkel végzünk. A fogak polírozását követően, a leszárított fogfelszínekre – az íny védelme nélkül – a frissen összekevert fogfehérítő anyagot ecset segítségével 2 mm vastagságban felhelyezzük.

A Fehérgyöngyben a hangsúly a gyógykezelés mellett a megelőzésen, és a fogak megszépítésén van.

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Várjuk Önt is!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük